Image default
Külföld

Végignézte édesanyja és kistestvére halálát a kétéves gyermek!

A hollywoodi North Fuller Avenue 1600-ba 2015. október 5-én hajnali háromkor hívta ki a rendőröket az egyik lakó, miután szomszédja, egy kétgyermekes anyuka egy ideje nem adott életjelet magáról, és a lakásból mindössze egy kisgyerek sírása hallatszott egy ideig, írja az LAist.

2015-10-07_144300

A rendőrök betörtek a lakásba, ahol Erika Tomassiannek (képünkön), illetve egyéves fiának már csak a holttestét találták meg – az elhunyt nő másik gyereke, egy kétéves kisfiú viszont életben volt, bár elájult, és kiszáradt.

Az orvosszakértői vélemény szerint a nő és a kisbaba már két napja halott volt, amikor felfedezték őket, a kétéves gyerek pedig kétségbeesésében csak sírni tudott, segítséget hívni nem – végül a kiszáradástól ő is eszméletét vesztette.

Tomassiant korábban hörghuruttal kezelték, a nyomozás eddigi adatai szerint a betegség valamilyen szövődménye miatt omlott össze a szervezete, miközben kisebbik fiát etette. Mikor a nő összeesett, az etetőszékbe szíjazott kisbaba valószínűleg félrenyelte az ételt, ettől fulladt meg.

Tomassian szomszédja azt mondta a KTLA5-nak, hogy az ausztrál nő öt éve költözött Los Angelesbe, és a közelmúltban fogadta örökbe a testvérpárt, Michaelt és a bátyját, Nathant.

A valószínűleg súlyos traumát szenvedett, de életben maradt kisfiú állapotáról és további sorsáról egyelőre nem közölt információt a rendőrség.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Juncker műtétje sikeres volt, jövő héten már újra dolgozhat

Géza

Kijev azt sejteti, hogy nem felel meg neki az új magyar nagykövet személye

Géza

Az osztrák kancellár az illegális bevándorlók előtt tágra nyitja Európa kapuit

Edit