Hirmagazin.eu
Főoldal » Véget ért egy korszak: 21 év után így búcsúzott a Barátok közt stábjától Szőke Zoltán
Bulvár

Véget ért egy korszak: 21 év után így búcsúzott a Barátok közt stábjától Szőke Zoltán

Budapest — Vége! Szőke Zoltán (50) tegnap leforgatta utolsó jelenetét a Barátok köztben.

A Blikk úgy tudja, a stáb már el is búcsúztatta a színészt, aki maga döntött úgy, hogy változtatni szeretne az életén és szakmai mindennapjain.

Bármennyire nyújtott anyagi biztonságot a szappanopera főszereplőjének és az egyik legkarakteresebb figurájának lenni, felmondott, mert már nem tudott azonosulni a karakterével.

Túl erőszakosnak és keménynek tartotta Berényi Miklós figuráját, szerette volna, ha a rosszfiú „megjavul” és a szereplő személyisége jobban hasonlít az övéhez. A produkciónak nem voltak ilyen tervei, így a fő gonosz 21 év után eltűnik a népszerű napi sorozatból.  

Berényi Miki figurája a kezdetekkor,1998 októberében tűnt fel a képernyőn, sokan úgy tartják, ő a magyar Jockey Ewing /Fotó: RTL Klub

– Minden évben, a nyári egy hónapos szabadság előtt szervezünk egy kisebb kerti partit a stúdióban, ezt kötöttük össze Szőke Zoli búcsúbulijával. Általában nevetgélünk, sztorizgatuk, de ez az összejövetel – a korábbiakkal ellentétben – tele volt könnyes pillanatokkal. Varga Izabella és Pásztor Virág, aki a sorozatban Berényi Miki lányát alakítja, szinte végigzokogták a búcsúztatást. Zolit pedig számos ajándékkal lepték meg – mesélte egy stábtag, aki elárulta, Szőke a csapattól egy kristály dísztárgyat kapott, amelybe belegravírozták a Mátyás király téri épület homlokzatát.

Miki örök riválisa, a sorozat másik rosszfiúja, a Rékasi Károly (jobbra) által megformált Bartha Zsolt – emlékezetes csatáik voltak /Fotó: RTL Klub

– Zoli beszédet is mondott, amely meghatóbbra sikerült, mint sokan számítottak rá az utóbbi időben tapasztaltak alapján. Be kell vallani, egy ideje már nem lehetett vele együtt dolgozni, úgy tűnt, alig várja, hogy végre vége legyen ennek az időszaknak. Megköszönte a közösen eltöltött éveket, és elnézést is kért azért, mert nehezebb volt vele a forgatás – mesélte az informátorunk.

Berényi örök nagy szerelme a Varga Izabella által alakított Balogh Nóra – az esküvő ellenére viharos volt a kapcsolatuk /Fotó: RTL Klub

„Jó szívvel gondolok majd vissza erre a több mint két évtizedre, de a huszonegy év az huszonegy év, és ennyi éppen elég volt” – így fejezte be beszédét a stábtag szerint Szőke Zoltán, aki ezek után nem győzte fogadni a könnyes szemű kollégák jókívánságait és ölelését, hiszen mindenkinek volt egy-két biztató szava számára a jövőt illetően.

Mivel rengeteg emberen gázolt át, sok ellensége volt – egy ország izgult, amikor meglőtték, de túlélte a merényletet /Fotó: RTL Klub

Egy biztos, Berényi Miklóssal mindig történt valami izgalmas, zuhant már jeges tóba, esett le tetőről, robbant fel a feje felett épület, megküzdött a rákkal, sőt, lövés is többször érte. Nem is beszélve a nőügyeiről és viharos kapcsolatukról Balogh Nórával. Persze, lehet, hogy Szőke Zoltán éppen azért fordított hátat a sorozatnak, mert a jövőben több nyugalomra vágyik.

A több mint két évtized alatt a gátlástalan vállalkozó megöregedett, de nem változott /Fotó: RTL Klub

Izgalmakban nem lesz hiány

A Blikk úgy tudja, Berényi Miklós karakterét nem ölik meg a sorozat írói, ám hosszú hetekig tartó történetszállal vezetik fel a távozását, amely a pénteki részben már el is kezdődik. A nagy durranásra a képernyőn feltehetően a Barátok közt októberi születésnapja körül lehet számítani, akkor derül ki a rajongók számára is, mi lesz a kemény, olykor a célja érdekében akár törvénytelen eszközökhöz is folyamodó vállalkozó sorsa.

– Számunkra a legfontosabb, hogy izgalmas történetekkel szórakoztassuk a Barátok közt nézőit, és elárulhatom, a következő hónapokban ebből nem lesz hiány – titokzatoskodott a sorozat producere, Szerencsés Gabriella.

blikk

Hasonló hírek

Jim Carrey egy időben volt Los Angelesben és Prágában

info

Egyre mélyebb a dekoltázsa a strasszokkal teli melltartóban

Edit

Koós azt terjeszti, Aradszky törte el a vállát!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------