Hirmagazin.eu
Főoldal » Véget ért az évek óta tartó huzavona: felmentették NAV-osainkat!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Véget ért az évek óta tartó huzavona: felmentették NAV-osainkat!

Hét év után véget ért annak a négy, magas beosztású NAV-dolgozónak az ügye, akik azért kerültek a vádlottak padjára, mert elfogadtak három fenyőfát és pár üveg pezsgőt egy pálinkafőzéssel foglalkozó cég két vezetőjétől.

A gyanúsítottak ellen a Debreceni Ügyészség emelt vádat vesztegetés bűntette miatt. Ennek büntetési tétele vezető beosztású személy esetén akár 5-től 10 évig terjedő szabadságvesztés is lehet. Az évek óta húzódó ügy végére nemrégiben pont került, a bíróság felmentette a NAV-osokat és a két cégvezetőt is. A börtönt ugyan megúszták, de úgy tudjuk, az esetbe többen belebuktak, az érintettek közül pedig volt, akit lefokoztak.

 Ügyfeleimet semmiféle hátsó szándék nem motiválta, amikor elküldték a NAV-osoknak az ajándékot karácsonyi kedvesség gyanánt. Az eljárás alatt végig bíztunk benne, hogy felmentő ítélet születik – mondta a Blikknek dr. Lichy József ügyvéd.

Mint azt korábban megírtuk, 2012 karácsonya előtt pár nappal történt, hogy egy pálinkafőzéssel foglalkozó cég két vezetője ajándékként adta a Vám- és Pénzügyőrség megyei vezetőjének és három kollégájának a fákat, illetve a pezsgőt, amit ők örömmel elfogadtak. Az alkoholt nem vitték haza, munka után összehívták a dolgozókat, és azzal az itallal koccintottak.

Úgy tudjuk, mivel a telefonjaikat egy ideje már lehallgatták, hamar kiderült: nagy hibát követtek el a pénzügyőrök.

blikk

Hasonló hírek

Letöltendő börtönbüntetést kaptak a mohácsi kutyaviadal szervezői

Géza

Kerítésnek ütközött, majd otthonában meghalt a motoros

info

Bűnügyi sarok: legfrissebb bűnügyi-határrendészeti hírek (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------