Image default
Sporthirek

Véget ért a XV. Rendőr Judo Európa Bajnokság Győrben. Gratulálunk rendőreinknek!

A harmadik versenynapon a csapatok küzdelmeivel fejeződött be a verseny. (2019. 05. 12., v – 15:21, Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság)

 

A XV. Rendőr Judo Európa-bajnokság küzdelmei 2019. május 12-én a csapatok versenyével folytatódtak. A megjelent 16 ország közül 11 csapat nevezett az utolsó nap mérkőzéseire.

dav

Az összecsapások végén első helyen Németország sportolói végeztek, míg másodikként Oroszország, harmadikként pedig Franciaország és Románia versenyzői állhattak fel a dobogóra.

dav

Magyarország csapata az ötödik helyezést érte el.

dav

A Rendőr Judo EB záróeseményeként ünnepélyes keretek között levonták az Európai Rendőr Sportszövetség (USPE) zászlaját, majd a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke, Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, átadta azt Luc Smeyersnek, az USPE elnökének, aki pedig a zászlót a következő versenyt szervező ország képviselőjének nyújtotta át. A verseny eredményeit az érdeklődők az USPE honlapján tekinthetik meg.

Dr. Varga Péter rendőr dandártábornok záróbeszédében elismerését fejezte ki a megjelent 16 ország 159 sportolójának az izgalmakban bővelkedő, sportszerű küzdelmekért, továbbá köszönetet mondott a Magyar Judo Szövetségnek és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságnak a verseny lebonyolításában történt közreműködéséért.

police

dav

police

 

Hasonló hírek

Dzsudzsákék búcsúztak az EL-től

info

Magyar siker: ők a legjobb rocktáncosok

Mazsi

Elképesztő! Itt aztán nem viccelnek! Ha foci, legyen igazságos!…

Géza