Hirmagazin.eu
Főoldal » Véget ért a kálvária: elhagyta az unokája Pécsi Ildikó házát
Bulvár

Véget ért a kálvária: elhagyta az unokája Pécsi Ildikó házát

Budapest ‒ Vége a kálváriának? Hosszas huzavona, kilakoltatás, zárcserék, birtokvédelem és sok-sok idegeskedés után végre elhagyta Pécsi Ildikó (79) budai lakását egyetemista unokája, ám viszonya ennek ellenére mit sem javult a nagyszüleivel.

Mint a Blikk is megírta, sok gondot okozott a Kossuth-díjas színésznőnek, hogy hiába szerette volna kiadni vagy eladni fővárosi ingatlanát, nagyobbik unokája, akivel egyébként hosszú évekig nem is találkozott, annyira ragaszkodott korábbi otthonához, ahol felcseperedett, hogy nem akart onnan kiköltözni. Tavasszal ugyan megtörtént a kilakoltatás, de kétszer is zárat cserélt és ott élt tovább, sőt a nyár folyamán birtokvédelmet is kért a kerületi jegyzőtől – ám lapunk megtudta, a közelmúltban elhagyta nagymamája házát.

– Igen, végre sikerült megoldani a problémát, az unokám kiköltözött, de ettől a viszonyunk nem javult meg. Bár büszke vagyok rá, mert nagyon jól tanul az egyetemen és kitűnő az általa választott küzdősportban is, de az életünkből, szívünkből elveszett időt sajnos már nem lehet pótolni – mondta szomorúan a művésznő.

Mégis ajándékként fogja fel Pécsi, hogy legalább emiatt nem kell már idegeskednie, hiszen ünnepel: a színésznő párja, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgó 76 éves lett.

A fővárosi ingatlannal tervei vannak a Kossuth-díjas színésznőnek, ám várnia kellett, hogy unokája elhagyja az épületet. /Fotó: Grnák László

– Az az igazság, hogy az ember egy bizonyos koron túl állandóan születésnapot él meg, vagy már nem is él… Nem csináltunk nagy ünnepet, Édesjólajosom most is ugyanúgy elment vásárolni, mint máskor. Az maga az ajándék, hogy együtt lehetünk és élünk. Lajosom és miatta én is nemrégiben még nagyon közel voltunk a halálhoz, de sikerült leküzdenie a betegségét – újságolta örömmel a színésznő, aki egy pillanatra nem bánta meg, hogy a kórházban lévő férjét szeptemberben egyszerűen összepakolta és hazavitte a kórházból.

– Úgy éreztem, túl sokan haltak ott meg, inkább hazahoztam. Jól tettem, mert azóta sokkal jobban van, és ez mindennél fontosabb! – állította Ildikó, hozzátéve, mostanában hetente meglátogatja őket a fiuk a már kétéves kis unokájukkal. – Az a pici valami csoda! Hét hónaposan kezdett járni, a szülei nem győznek szaladni utána, amikor megindul. Biztos karácsonykor is meglátogatnak, de Lajosommal szenteste ketten szoktuk elkölteni az étteremből hozott vacsorát. Nagy ajándék, hogy itt vagyunk egymásnak, hálát adok érte a jóistennek.

Ötven éve együtt vannak

1969 januárjában az egész város arról beszélt, hogy elkelt a nők bálványának számító válogatott focista. Szűcs Lajos a csinos, de nála 3 évvel idősebb színésznőt, Pécsi Ildikót vette feleségül. – Akkoriban soknak számított ez a korkülönbség, és sokan azt jósolták, hamar vége lesz ennek a házasságnak. Soha egyikünk sem volt féltékeny a másikra. Az együtt töltött fél évszázad bebizonyította, tévedtek, a jóisten minket egymásnak teremtett – mondta a Kossuth-díjas színésznő.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-Archívum

Hasonló hírek

Tóth Andi nyílt levélben osztotta ki Tenyát. 33 ezren kedvelték két óra alatt

Mazsi

Összepakolt a sztárpár: Világ-körüli útra indulnak

Mazsi

Tetkóval szentesíti milliós nyereményét anya és lánya

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!