Image default
Bulvár

Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!

Fél­be­sza­kí­totta a kon­cert­jét.

Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!

Joggal aggódnak Ganxsta Zolee-ért szerettei, rajongói – a népszerű énekes a Barba Negrában tartott koncertjén gyakorlatilag összeomlott. Hiába telt meg így szinte zsúfolásig a népszerű koncerthelyszín, sokaknak csalódottan kellett távozniuk.

A Blikk írt róla: Ganxsta színpadi produkciója értékelhetetlenre sikeredett. A színpadon zavarodottan viselkedett, a tervezett maratoni fellépése ennek köszönhetően félórásra sikeredett. Az is csoda szinte, hogy elkezdődött.

Ganxsta nem titkolta, nagyon megviselte a szakítás. Párja néhány hete adta ki az útját, és látszólag képtelen ezt feldolgozni. Bár ígérte, a munkába temetkezik, úgy tűnik, most a legrosszabbkor és legrosszabb helyen omlott össze a mérhetetlen lelki teher alatt.

Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom

– mondta a Blikknek Zolee.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Meglepő rekordkísérletre vállalkozott Fekete Laci, ez lett belőle

Mazsi

Gondoltad volna? Ezért hagyta el az országot Varnus Xaver!

Mazsi

Felejthetetlenné vált a CBA új reklám videója, Kasszás Erzsi válaszvideójába meg behaltunk! – Nézd meg őket! :D (y)

Edit