Hirmagazin.eu
Főoldal » Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!
Bulvár

Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!

Fél­be­sza­kí­totta a kon­cert­jét.

Vége! Összeomlott Ganxsta Zolee!

Joggal aggódnak Ganxsta Zolee-ért szerettei, rajongói – a népszerű énekes a Barba Negrában tartott koncertjén gyakorlatilag összeomlott. Hiába telt meg így szinte zsúfolásig a népszerű koncerthelyszín, sokaknak csalódottan kellett távozniuk.

A Blikk írt róla: Ganxsta színpadi produkciója értékelhetetlenre sikeredett. A színpadon zavarodottan viselkedett, a tervezett maratoni fellépése ennek köszönhetően félórásra sikeredett. Az is csoda szinte, hogy elkezdődött.

Ganxsta nem titkolta, nagyon megviselte a szakítás. Párja néhány hete adta ki az útját, és látszólag képtelen ezt feldolgozni. Bár ígérte, a munkába temetkezik, úgy tűnik, most a legrosszabbkor és legrosszabb helyen omlott össze a mérhetetlen lelki teher alatt.

Mindenkinek vannak nehéz időszakai, van, akinek több is. Ami történt, megtörtént. Nem mentegetőzöm, nem ígérgetek. A közönséget megkövetem, természetesen kárpótolom őket. Megyek tovább, folytatom a munkát. Készül az új lemez, könyvet írok, színházban dolgozom, filmezek, tévézek. Rendet rakok a környezetemben és magamban. Csókolom

– mondta a Blikknek Zolee.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Baukó Éva: Most az fáj nektek, hogy szép vagyok????

Mazsi

Harmincnégy év házasság után elválik feleségétől Ozzy Os­bourne

Edit

Trónok harca! Egyre több a WC a zalaegerszegi lakás erkélyén!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------