Image default
Bulvár

Vége a szerelemnek: szakított kedvese Kammerer Zoltánnal

Budapest — Véget ért a szerelem, külön utakon folytatja életét a háromszoros olimpiai aranyérmes Kammerer Zoltán (41) és a szintén kajakos, világbajnok Kárász Anna (27). A sportolók csaknem három évig alkottak egy párt.

A Blikk a felektől független forrásból értesült róla, hogy az elmúlt időszakban eltávolodtak egymástól, s már nem működött a kapcsolatuk, amely emiatt zátonyra futott. A szakításuk elsősorban azért érdekes, mert lapunk információja szerint Kárász egy ismert kenussal jött össze, tehát újdonsült párja szintén sportágbeli.

Természetesen kerestük az ügyben Kárászt, aki nem cáfolta értesülésünket, de ennél többet nem mondott a történtekről. A másik részről Kammerer viszont megerősítette, valóban igaz a hír, már nincs együtt korábbi szerelmével, aki egy másik sportoló oldalán találta meg a boldogságot.

Már hónapok óta nem vagyunk együtt Annával. Szép volt, jó volt a közösen eltöltött időszak, de életünknek ezt a fejezetét végérvényesen lezártuk – ismerte el a Blikk érdeklődésére, ugyanakkor hozzátette: békében váltak el. – Nincs bennem rossz érzés a történtek miatt, nem szomorkodom, nem is haragszom senkire, élem tovább az életem.

Kammerer számára jelenleg az az elsődleges cél, hogy jól szerepeljen hazai környezetben az augusztusi, szegedi világbajnokságon. Rendkívül motivált, hogy dobogóra állhasson a viadalon, amelyen K2 1000 méteren indul társával, Gál Péter Istvánnal (25).

– Nagyon erős és sűrű a mezőny, nüanszok dönthetnek. Természetesen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy érmet szerezzünk, de pokolian nehéz feladatunk lesz. Éppen ezért roppant fontos, hogy fejben is erősek legyünk, csak saját magunkra koncentráljunk – árulta el a klasszis, aki tudja, a közönség biztatása pluszerőt ad majd nekik. – Az biztos, hogy megkétszerezi, megháromszorozza az energiánkat, hogy rokonok és barátok is jönnek szurkolni nekünk.

Volt párja is remekelne a vb-n

Nemcsak Kammerer, de Kárász is rajthoz áll a szegedi világbajnokságon. K2 500 méteren indul az ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danutával (32) párban. A duó célja egyértelműen az, hogy aranyérmet szerezzen.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Milliókat bukott a terroristák miatt Klapka György

Mazsi

Drámai bejelentésre készül Baukó Éva – VIDEÓ

Mazsi

Szégyelli fiatal pasiját Naomi Campbell

Géza