Image default
Bulvár

Vége a szerelemnek: szakított kedvese Kammerer Zoltánnal

Budapest — Véget ért a szerelem, külön utakon folytatja életét a háromszoros olimpiai aranyérmes Kammerer Zoltán (41) és a szintén kajakos, világbajnok Kárász Anna (27). A sportolók csaknem három évig alkottak egy párt.

A Blikk a felektől független forrásból értesült róla, hogy az elmúlt időszakban eltávolodtak egymástól, s már nem működött a kapcsolatuk, amely emiatt zátonyra futott. A szakításuk elsősorban azért érdekes, mert lapunk információja szerint Kárász egy ismert kenussal jött össze, tehát újdonsült párja szintén sportágbeli.

Természetesen kerestük az ügyben Kárászt, aki nem cáfolta értesülésünket, de ennél többet nem mondott a történtekről. A másik részről Kammerer viszont megerősítette, valóban igaz a hír, már nincs együtt korábbi szerelmével, aki egy másik sportoló oldalán találta meg a boldogságot.

Már hónapok óta nem vagyunk együtt Annával. Szép volt, jó volt a közösen eltöltött időszak, de életünknek ezt a fejezetét végérvényesen lezártuk – ismerte el a Blikk érdeklődésére, ugyanakkor hozzátette: békében váltak el. – Nincs bennem rossz érzés a történtek miatt, nem szomorkodom, nem is haragszom senkire, élem tovább az életem.

Kammerer számára jelenleg az az elsődleges cél, hogy jól szerepeljen hazai környezetben az augusztusi, szegedi világbajnokságon. Rendkívül motivált, hogy dobogóra állhasson a viadalon, amelyen K2 1000 méteren indul társával, Gál Péter Istvánnal (25).

– Nagyon erős és sűrű a mezőny, nüanszok dönthetnek. Természetesen mindent elkövetünk annak érdekében, hogy érmet szerezzünk, de pokolian nehéz feladatunk lesz. Éppen ezért roppant fontos, hogy fejben is erősek legyünk, csak saját magunkra koncentráljunk – árulta el a klasszis, aki tudja, a közönség biztatása pluszerőt ad majd nekik. – Az biztos, hogy megkétszerezi, megháromszorozza az energiánkat, hogy rokonok és barátok is jönnek szurkolni nekünk.

Volt párja is remekelne a vb-n

Nemcsak Kammerer, de Kárász is rajthoz áll a szegedi világbajnokságon. K2 500 méteren indul az ötszörös olimpiai bajnok Kozák Danutával (32) párban. A duó célja egyértelműen az, hogy aranyérmet szerezzen.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Külföldön is felfigyeltek rájuk: így menőznek a magyar luxuscsemeték – fotók

Géza

Döntött a bíróság Bajor Imre kuruzslással vádolt orvosának ügyében

Mazsi

Megszólalt Korda György a nevével árult sportlimuzinnal kapcsolatban

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------