Image default
Programinfó

Vaszary Galéria programok, kiállítások

Vaszary Galéria programok, kiállítások

Kulturális programok Balatonfüred egyik legrangosabb és legjelentősebb épületében. A főként képzőművészeti alkotásokat bemutató galériában a kiállításokat irodalmi, zenés és előadói estek kísérik, sőt, egy-egy alkalommal neves közéleti személyiségek, művészek vezetésével haladhatunk végig a villa csodálatosan felújított épületében.

Balatonfüred

A Vaszary Galéria kiállításain első osztályú képzőművészeti élményekben lehet részünk. Az egykori prímási nyaraló szobáinak kiállító terekké történő átalakítása óta olyan művészek munkáinak adott otthont, mint Csók István, Ferenczy Károly, Amrita Sher-Gil, Kondor Béla és Joan Miró.

Csók István: Tavasz

 

Ferenczy Károly: Majális

 

Fidelio. Kondor Béla gyújteményes kiállítás

A Vaszary-alkotóműhely nyaranta megtelik a művészet iránt fogékony gyermekekkel, évközben pedig tematikus, az aktuális kiállításhoz kapcsolódó múzeumpedagógiai programot kínálnak. A Vaszary Könyvesbolt széles spektrumát sorakoztatja fel a képző –és társművészeti kiadványoknak.

Vaszary Villa könyvesboltja

Semmiképp se hagyjuk ki a Villa emblematikus tornyának tövében található Vaszary Kávézót, amelynek teraszáról a balatoni panoráma tárul elénk.

Vaszary Villa Kávézója
KAPCSOLATFELVÉTEL, ELÉRHETŐSÉGEK
 Telefon:
+3687580480
 E-mail cím: [email protected]
Cím: 8230 Balatonfüred , Honvéd u. 2.
Forrás: programturizmus
Képek: civilhetes, cultura,

Hasonló hírek

Fókuszban a pásztorok élete

info

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár

info

Mától látható a Sztankay István színházi szerepeit felidéző fotókiállítás

info