Főoldal » Vasúti csata a Balaton északi és déli partja között
Életmód hírek

Vasúti csata a Balaton északi és déli partja között

Nohab, azaz M61-es sorozatú (balról) és Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonatok indultak Kelenföld vasútállomásról a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen december 28-án.

Szombaton két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.

Balatonvilágos, 2019. december 28.
Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Balatonvilágosnál a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.
MTI/Máthé Zoltán
Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Balatonvilágosnál a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra. MTI/Máthé Zoltán
Székesfehérvár, 2019. december 28.
Nohab, azaz M61-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Székesfehérvárnál a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.
MTI/Máthé Zoltán
Nohab, azaz M61-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Székesfehérvárnál a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen 2019. december 28-án. MTI/Máthé Zoltán
Balatonboglár, 2019. december 28.
Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Balatonboglárnál a MÁV Nosztalgia Kft által szervezett, Fogathajtás: Csata elnevezésű rendezvényen 2019. december 28-án. Ezen a napon két élményvonatos utazást szerveztek a fővárosból Tapolcára; az egyik szerelvény a Balaton északi, a másik a déli partján haladva érkezett meg a célállomásra.
MTI/Máthé Zoltán
Púpos, azaz M40-es sorozatú dízelmozdonyok által vontatott különvonat halad Balatonboglárnál. MTI/Máthé Zoltán
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
infostart, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Mi építi és mi rombolja a kapcsolatokat?

Edit

Nem kellesz – eléggé

Edit

Névnapok augusztus 4-én

info