Főoldal » Vastag Csaba most még szép szóval kéri meg néhány rajongóját…
Bulvár

Vastag Csaba most még szép szóval kéri meg néhány rajongóját…

2015 04 07 001338
Különös bejegyzés jelent meg Vastag Csaba Facebook-oldalán.

Az énekes képviseletében Posztobányi Andor szólt a követőkhöz, és mondataiból kirajzolódik, hogy néhány rajongó folyamatosan zaklatja az egykori X-faktorost. A menedzser jogi lépéseket is kilátásba helyezett a helyzet rendezése érdekében.

Néhány magát rajongónak tartó nő az utóbbi időben átlépte azt a határt ami szétválasztja egymástól a szeretet és a zaklatást. Ezeket az embereket privát üzenetben szólítjuk fel arra, hogy tartózkodjanak Vastag Csaba rendezvényeinek és privát életének látogatásától. A legkirívóbb viselkedésű négy személyt most szép szóval kérjük meg, ha nem értenek ebből akkor akkor jogi úton kérünk távolságtartást ellenük.

A nevüket nem írjuk le- mert mi tiszteletben tartjuk a magánszférájukat – de ha nem érzik a súlyát a kérésünknek akkor a közösség és a szervezők segítségét fogjuk kérni, hogy megszűnjön ez a talán egyéb egészségügyi szakemberek segítségét is igénylő állapot! Tesszük ezt az ő védelmükben is amíg nagyobb probléma nem történik. Kérjük őket gondolkozzanak el azon, hogy mi vezethetett el idáig és keressenek maguknak más elfoglaltságot mert a kialakult helyzetből mindenkinek elege van – olvasható az oldalon.
Forrás: TheNews

Hasonló hírek

Lecsúszott a búvárruhája: nem volt alatta semmi

info

Lakatos Márk: “Nem érdekel, ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki a testem!”

Géza

Döbbenetes kijelentést tett a halálról Charlie

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------