Hirmagazin.eu
Főoldal » Vasárnap (2021. február 28-a): Ellepték a Szabadság teret a vírustagadók – ilyen hangulatban tüntetnek a kötelező maszkviselés ellen – galéria
Életmód hírek

Vasárnap (2021. február 28-a): Ellepték a Szabadság teret a vírustagadók – ilyen hangulatban tüntetnek a kötelező maszkviselés ellen – galéria

Több mint félezren tüntettek a kötelező maszkviselés ellen a budapesti Szabadság téren péntek délután.

A dr. Gödény által szervezett tüntetés / Fotó: Zsolnai PéterA dr. Gödény által szervezett tüntetés / Fotó: Zsolnai Péter

Dr. Gődény, a vírustagadó videoblogger, a gyógyszerészből lett body builder és életmód-tanácsadó szervezte a demonstrációt.

Mindenki ezt olvassa most!

Ő és a hívei szerint a koronavírus egyáltalán nem olyan veszélyes, mint ahogy azt egybehangzóan állítja a világ tudós- és orvostársadalma, ezért nem is tartják szükségesnek a maszkviselést és a távolságtartást.

A vírustagadók, akiket egyébként Kásler Miklós, az egészségügyért felelős miniszter elítél, a maszkot az emberi szabadság indokolatlan korlátozásának, egy nagy háttérhatalmi játszma és összeesküvás részének tekintik.

Most azért gyűltek össze a leginkább valamiféle majálisra emlékeztető demonstráción, hogy a véleményüknek hangot adjanak.

Hasonló hírek

Új kihívás! Ezzel az egy gyakorlattal hetek alatt eltűnik a hasháj!

Mazsi

Lehet bízni a magyar kórházakban, lehet bízni bennünk

Géza

Roma rákkutató fiú, és beteg édesanyja esete a karcagi kórházban!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!