Főoldal » Várkonyi Andrea: Soha nem lesz esküvőm
Bulvár

Várkonyi Andrea: Soha nem lesz esküvőm

Kinek a pap, kinek a papné. Boch­kor Gábor és Vár­ko­nyi And­rea szer­tar­tás nél­kül is biz­to­sak abban, hogy össze­tar­toz­nak.

Nézetüket nemrégiben lányukkal is meg kellett osztaniuk, miután Nóri egyik barátnője intim kérdésekkel állt elő, ezzel megdöbbentve a kislányt.

“Igen, Nóri már tisztában van azzal, hogy a szülei nem kötötték hivatalosan össze az életüket.”

Várkonyi Andrea: Soha nem lesz esküvőm
Eskü nélkül is összetartoznak

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az egyik nagyon jó barátnője – aki talán az anyukájától hallotta – kotyogta ezt el neki.

Egy kicsit meglepődhetett, mert otthon megkérdezte tőlem: Ti nem házasodtatok össze?Aztán felsoroltam az ismeretségi körünkből néhány hasonló párt. Elmagyaráztam, hogy együtt vagyunk, szeretjük egymást, egy család vagyunk, ő is itt van nekünk, csak nincs kedvünk egy ilyen felhajtáshoz”

– beszélt életének egyik legintimebb pillanatáról Várkonyi Andrea, aki szerint, ha nincs is papírjuk a frigyről, Gáborral így is házastársak – „Nem állnánk neki ennek az agybajnak, hogy megszervezzünk egy esküvőt. Egyébként egyikünk sem korrigál, ha valaki férjként vagy feleségként említ minket, hiszen a saját életünkben azok vagyunk.”

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Gólyahír, megszületett a magyar műsorvezető kisfia, édes nevet kapott

Mazsi

Nem fogjátok elhinni, mivel vádolják a 20 éves lányt, aki lefeküdt egy 14 éves fiúval

Géza

Mindenki lélegzetelállító kedvese miatt irigyelte Jason Stathamet a bemutatón

Géza