Image default
Bulvár

Várkonyi Andrea még mindig nincs túl Bochkoron

A csinos műsorvezető elmondta, miért nincs még új párja.

Már egy év eltelt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása óta. Bár külön utakon folytatják az életüket, egy kapocs mindig összeköti őket, a 12 éves kislányuk, Nóri. A csinos műsorvezető eddig ritkán beszélt a magánéletéről, de a hot! magazinnal kivételt tett.

Elárulta, hogy közösen nevelik Nórit, és eddig mindig sikerült átbeszélniük ezzel kapcsolatban mindent, de beszélt arról is, hogy készen áll-e már az új szerelemre.

“Szülők, tehát partnerek vagyunk, a köztünk lévő viszonytól függetlenül. A Nórival kapcsolatos kérdésekben együtt határozunk, nem hagyjuk ki és nem játsszuk ki a másikat. Hál’ Isten, szó sincs arról, hogy nem működne köztünk a kommunikáció. Többnyire ez a lányunkra korlátozódik, de ez így van rendjén” – magyarázta Andi, aki bevallotta, még nem tette túl magát teljesen a szakításon.

“Nem tagadom, hiányzik egy társ. De vagyok annyira érett és tapasztalt, hogy nem kezdek senkivel csak azért, hogy legyen valakim.”

Azonkívül az előző kapcsolatomban hiába kezdeményeztem én a szakítást, és telt el azóta egy év, még tart egyfajta gyászidőszak.

“Helyükre kell tennem bizonyos érzelmeket, sérüléseket ahhoz, hogy nyitott legyek valami újra. És a lányom miatt nem vihetek haza kéthetente egy új „apukát”. Mondjuk, nem is tolonganak a férfiak az ajtóm előtt” – mondta a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Ő volt Kató néni – A 61 éves Ihos Józsefet alig ismerni fel

Géza

Óriási varánusz bukkant elő a vízből a thaiföldi strandolók között (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Már hat éve menyasszony Szűcs Judith

Mazsi