Hirmagazin.eu
Főoldal » Várkonyi Andrea még mindig nincs túl Bochkoron
Bulvár

Várkonyi Andrea még mindig nincs túl Bochkoron

A csinos műsorvezető elmondta, miért nincs még új párja.

Már egy év eltelt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor szakítása óta. Bár külön utakon folytatják az életüket, egy kapocs mindig összeköti őket, a 12 éves kislányuk, Nóri. A csinos műsorvezető eddig ritkán beszélt a magánéletéről, de a hot! magazinnal kivételt tett.

Elárulta, hogy közösen nevelik Nórit, és eddig mindig sikerült átbeszélniük ezzel kapcsolatban mindent, de beszélt arról is, hogy készen áll-e már az új szerelemre.

“Szülők, tehát partnerek vagyunk, a köztünk lévő viszonytól függetlenül. A Nórival kapcsolatos kérdésekben együtt határozunk, nem hagyjuk ki és nem játsszuk ki a másikat. Hál’ Isten, szó sincs arról, hogy nem működne köztünk a kommunikáció. Többnyire ez a lányunkra korlátozódik, de ez így van rendjén” – magyarázta Andi, aki bevallotta, még nem tette túl magát teljesen a szakításon.

“Nem tagadom, hiányzik egy társ. De vagyok annyira érett és tapasztalt, hogy nem kezdek senkivel csak azért, hogy legyen valakim.”

Azonkívül az előző kapcsolatomban hiába kezdeményeztem én a szakítást, és telt el azóta egy év, még tart egyfajta gyászidőszak.

“Helyükre kell tennem bizonyos érzelmeket, sérüléseket ahhoz, hogy nyitott legyek valami újra. És a lányom miatt nem vihetek haza kéthetente egy új „apukát”. Mondjuk, nem is tolonganak a férfiak az ajtóm előtt” – mondta a műsorvezető.

Forrás: Ripost

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Megrázó vallomást tett Tóth Vera! Kiderült a teljes igazság

Mazsi

Elvesztette küzdelmét a rákkal szemben – elhunyt Michael Douglas édesanyja

Edit

„Ami rajtunk múlik, megtesszük” – 68 évesen vállalhat újabb gyereket Pataky Attila

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------