Image default
Külföld

Varázslóképző Marvel módra – fergeteges hír érkezett a Doctor Strange rajongóknak – viddeó

Új képregény indul, melyben Doktor Strange indít iskolát New Orleansban.

Strange Academy címmel indít új képregényt márciustól a Marvel. Az ifjúsági korosztálynak szánt sorozatban Doktor Strange iskolájába az univerzum különleges képességű fiataljai járnak.

Marvel Entertainment

@Marvel

Enroll in Strange Academy. In March 2020, @skottieyoung and @humberto_ramos will transport you to New Orleans for lessons in sorcery and the Mystic Arts.

Be warned, magic always comes at a cost: http://bit.ly/2RlImJq

https://twitter.com/i/status/1202618766921814016

A képregényt a Marvel veterán szerzője, Skottie Young és rajzolója, Humberto Ramos jegyzi. Young elmondta, hogy először New Yorkba akarták tenni az iskolát, de a közelmúltban életében először, a 40. születésnapján ellátogatott New Orleansba, és úgy gondolta, a város, amely tele van misztikummal, ahol a híres vudukirálynő, Marie Laveau élt a 19. században, és amelynek francia negyedében tarot kártyából jósoltak, méltó székhelye lesz a Strange Academynek.

A képregény fiatal hősei, más dimenziókból származó különös képességű lények a felnőtté válás tipikus szorongásait és megpróbáltatásait élik át. Tanáraik között a Marvel számos ismerős arca, köztük Doktor Strange, Doktor Vudu és Skarlát Boszorkány is feltűnik.

Young szerint a képregény annak a korosztálynak szól, amely a Harry Potter-regényeken és hasonló könyveken nőtt fel. Ramos, a Pókember alkotója nem zárta ki, hogy az új képregényben esetleg Pókember is szerepeljen valamilyen apropóból, vagy akár Farkas is megjelenjen, aki egyébként egy darabig a mutánsok iskolájában tanított.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Közel másfél ezer halottja is lehet a mekkai tragédiának

Edit

Botrány az óvodában: Autizmusa miatt különítették el az 5 éves Tamarát

Mazsi

Felderítő drónt vetnek be az oroszok

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------