Image default
Divat, szépségápolás

Varázslat a hajfestésben: Kaméleonhaj az új divat – VIDEÓ

Em­lék­szel a Harry Pot­ter­ből Nym­p­hadora Tonksra, aki han­gu­la­tá­tól füg­gően vál­toz­tatta haj­szí­nét? Ez már nem il­lú­zió csu­pán, ez maga a va­ló­ság.

Nem tudsz dönteni egyetlen hajszín mellett sem? Akkor neked való ez a hajfesték. Reggel elindulsz fekete hajjal, délben már vöröses árnyalatban pompázol, este pedig szőkén jársz-kelsz az utcán. Ez a tech-hajszín a hőmérséklet hatására változik.

Varázslat a hajfestésben: Kaméleonhaj az új divat - VIDEÓ

A londoni divathéten bemutatott hajfesték egyesíti a technológiát a mágiával. A  haj színe a test és a külső hőmérséklet hatására változik. A videón jól látható, hogyan változik a haj színe a szárítástól.

A bemutató után azért még picit várnunk kell, amíg a boltok polcaira kerül a termék. A jó hír viszont, hogy nem egyszeri alkalomra szól, néhány mosás után jön csak ki a hajból.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

4 ruhadarab, ami a te gardróbodból sem hiányozhat idén tavasszal, avagy újra a divat..

Géza

Tavaszi bőrápolás

info

Ilyen volt egy szép nő 100 éve: mennyire hasonlít a mai ideálhoz? Azt mondják, a szépség örök, de vajon tényleg így van?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------