Image default
Bulvár

Váratlanul távozott az RTL Klub műsorvezetője – A tegnapi adás végén köszönt el a nézőktől

Wossala Rozina másfél év után befejezte a műsorvezetést a Reggeliben.

Váratlanul távozott az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik műsorvezetője. Wossala Rozina másfél év után a mai adás végén köszönt el a nézőktől.

A 2000-es évek első évtizedében az ország legsikeresebb szórakoztató reggeli műsora volt a Reggeli, amelyben számos ismert ember megfordult műsorvezetőként. 2011-ben ért véget, de a csatorna vezetősége 2017 áprilisában a Nyerő Páros első évadának győztes házaspárjával, Peller Annával és Lukács Mikivel megújult formában újra elindította beszélgetős műsorát.

Júniusban Fehér Tibor csatlakozott hozzájuk, aki szeptemberben Kis Ramónát kapta társául. 2018 áprilisában a színész távozott, Rami pedig decemberben várandóssága miatt köszönt el egy időre, de idén májusban visszatért a Reggelibe. Tavaly áprilisban Peller Mariann, Papp Gergő, Lakatos Márk és Wossala Rozina is csatlakozott a Reggeli műsorvezetői gárdájához.

wossala-rozina-reggeli2

Fotó: RTL Klub

– Meg kell tudniuk, hogy Wossala Rozina, imádott partnernőm ma utoljára volt itt a Reggeliben, mert egészen más utakra evez. Vagy újakra. Egyéb elfoglaltságai miatt nem fog tudni itt lenni velünk reggelente – tudatta a nézőkkel a ma reggeli adás végén Papp Gergő.

– Azt gondolom, hogy egy tisztességes kocsmáros 3:30-kor fekszik, nem ekkor kel. A Bestia étteremben, amit üzemeltetek, a szeptember mindig a megújulás időszaka, úgyhogy vettem a bátorságot, és nemet mondtam a továbbiakban a Reggelire. Számomra ez egy fantasztikus másfél év volt, szeretném megköszönni az RTL Klubnak a lehetőséget, hogy kipróbálhattam magam egy ilyen szerepkörben, illetve minden kollégának – egy csokitortával készültem, ne menjetek sehova – árulta el távozása okát a Reggeliben Wossala Rozina.

wossala-rozina-reggeli

Fotó: RTL Klub

Papp Gergő a stáb nevében egy gyönyörű virágcsokorral búcsúzott kolléganőjétől, aki ismételten hozzátette, a kollégái nagyon fognak neki hiányozni, de az alvás nagyon jól fog esni neki. Azt is hozzátette, hogy a nézőknek nem kell teljesen búcsút venniük tőle, még látható lesz a képernyőn.

– Biztos vagyok benne, hogy hamarosan találkozunk A Konyhafőnökben, illetve a Profi a konyhámban című műsor is folytatódik a hatodik évaddal – mondta.

femina

Hasonló hírek

Itt az év legjobb kisállathirdetése :)

Edit

Ezzel a férfivel boldog újra Liptai Claudia!

Mazsi

Börtönbe kerülhet a magyar sztár

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------