Hirmagazin.eu
Főoldal » Váratlan vallomás: ezért kapott idegösszeomlást Nótár Mary – VIDEÓ
Bulvár

Váratlan vallomás: ezért kapott idegösszeomlást Nótár Mary – VIDEÓ

Az el­múlt na­pok­ban szá­mos ag­gasztó hír lá­tott nap­vi­lá­got a mu­la­tós zene fi­a­tal ki­rály­nő­jé­ről, aki nem bírta to­vább ma­gá­ban tar­tani gon­do­la­tait. Végre tiszta vizet ön­tött a po­hárba.

Nótár Mary – elmondása szerint – rengeteg erőt és bátorságot gyűjtött ahhoz, hogy kiálljon a nyilvánosság elé. Szerkesztőségünkhöz eljuttatott ötperces videójában részletesen beszámol arról, mi történik mostanában körülötte.

Azt mondja, először az érte aggódóknak reagál: köszöni szépen, jól van, rengeteg szeretet veszi körül, és boldogabb, mint valaha. Bár nem tagadja, voltak nehéz pillanatai az elmúlt években.

„Voltak az életemben olyan nehéz pillanatok, amikor el szerettem volna bújni a világ elől, sőt a világon sem szerettem volna lenni. Tavalyelőtt novemberben volt egy komoly műtétem, koncerten megsérültem.

A mellkasomon keletkezett egy daganat, amiről kiderült, hogy meg kell műteni, mert nagyon gyorsan nőtt, így két hónapra rá kés alá feküdtem.

Utólag kiderült, hogy jóindulatú daganat volt. Viszont jobb volt megelőzni – mesélte őszintén a mulatós sztár, aki itt még nem állt meg, folytatta vallomását.

„Ezt követően pár hónapra rá magánéleti problémáim is voltak. Sajnos rossz eszközökhöz folyamodtam, hogy oldjam a saját bánatomat és a fájdalmaimat. Nagyon sokat csalódtam barátokban és családtagokban. De nagyon megbántam, és mélységesen szégyellem magam emiatt.

Pszichiáterre volt szükségem, megállapították, hogy idegösszeomlást kaptam és pánikbeteg lettem.

A pánikbetegségemnek az alapja, hogy a legnagyobb félelmem a magány. Azóta a szüleim, a legközelebbi barátaim egyetlen pillanatra sem hagynak magamra.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Demcsák és Joshi balhéja: ezt üzente egymásnak a két műsorvezető

Mazsi

Gyógyíthatatlan betegség teszi tönkre a legendás színésznő életét

Mazsi

Vallott az özvegy, újabb titokra derült fény Elvis haláláról

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------