Hirmagazin.eu
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Váratlan: újabb felvételeket mutattak be a bíróságon VV Fanni halálának estéjéről – videó

A Fővárosi Törvényszéken folytatódik VV Fanni feltételezett gyilkosának tárgyalása. A vádlott B. László, több mint 20 perces késéssel érkezett saját tárgyalására.

A bíróság elsőként S. Fannit hallgatta meg, aki jó ismerőse ( korábban barátnője) volt VV. Fanni legjobb barátnőjének, B. Erikának.

Mint ismert, Novozánszki Fanni 2017 novemberében nyomtalanul eltűnt, a holtteste azóta sem került elő. Megölésével B. Lászlót vádolják, de ő csak a lány elrablását ismerte be. Azt nem is tagadhatja, hiszen videó készült arról, ahogy a teremgarázsban az ölében az autója felé cipeli a láthatóan eszméletlen nőt.

A bírónő jelenleg arról faggatja a fiatal nőt, hogy mit tudott B. Erika és VV Fanni kapcsolatáról. A legfontosabb talán azt megtudni a tanútól, hogy B. Erika miket mondott neki Fanni eltűnésével kapcsolatban. Ez azért fontos, mert a vádlott azt állítja, hogy B. Erikának kulcsszerepe volt Fanni eltűnésében. Állítólag ott volt vele Fanni lakásán, majd Erika adott arra is utasítást, hogy az eszméletlen lányt vigye le a kocsijához majd adja át ismeretlen férfiaknak.

B. Erika ezt tagadja, azt azonban nem tagadja, hogy nagyon közel állt Fannihoz.

A tárgyalóteremben itt van B. Erika is, őt később hallgatják meg.

Csehországba költözött az állítólagos koronatanú, sőt a személyazonosságát is megváltoztatta-derült ki a tárgyalás folytatásában. A történet előzménye, hogy a védelem állítása szerint : van egy nő, aki egy ügyvédem keresztül megüzente nekik: látták Fannit egy fodrászatban az eltűnése utáni napon. Ez a kijelentés kulcsfontosságú, hiszen mindent megváltoztat amit eddig tudtunk VV Fanni eltűnésével és halálával kapcsolatban.

A bíróság nagy erőkkel próbálta a nőt megtalálni, ez sokáig nem sikerült, majd ma kiderült, hogy külföldön kezdett új életet, sőt a nevét is megváltoztatta. Idézésével megpróbálkozik a bíróság, de amennyiben nem reagál más eszközük nincs.

Ezek után kamerafelvételeket vetített le a bíróság, melyeken B. László látható Novozánszki Fanni eltűnésének estéjén. A képkockák abban a lakóparki házban készültek ahol Fanni lakott. Korábban már bemutatták, ahogy az eszméletlen lányt cipeli B. László a mélygarázsban a kocsija felé. Ezeket ismét lejátszották majd újabb felvételeket is bemutattak. Ezeken az látható ahogy a férfi sétál a mélygarázsban, először egy bőröndöt húzva, majd egy fekete női táskát cipelve magával.

B. László most azt álltja, hogy bár a képeken B. Erika nem látható, ő is ott volt vele. A nőt egyetlen képkocka sem rögzítette:

A videók itt érhetőek el!

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Rendőreink elfogták azt a budapesti nőt, aki irányította a migráns-csempészt – videó.. Köszönjük!

Géza

Rendőreinknek erőszakos támadásokra kell számítani a határainkon..

Géza

Tömegbaleset – Katonai járművek karamboloztak az M7-esen, több sérült van, mentőhelikopter vitte el őket

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------