Hirmagazin.eu
Főoldal » Váratlan tragédia: 31 évesen elhunyt Anna hercegnő
Külföld

Váratlan tragédia: 31 évesen elhunyt Anna hercegnő

Gyászba borult Ausztria és az egész világ is. Tragikus hirtelenséggel elhunyt a fiatal hercegnő.

Tragikus módon 31 éves korában elhunyt Anna hercegnő. Ausztria május 4-én vesztette el a hercegnőt az aneurizma miatt. A halálhír miatt az egész országuk gyászba borult.

Anna hercegnő Maria Anna főhercegné és Piotr Galitzine lányaként született, Rishi Singh-el kötött házassága után pedig felvette a Maria Singh nevet. Férjével közösen a tengerentúlon, Houstonban élt, kétéves gyermekükkel együtt.

Az aneurizma az éren lévő kiboltosulás, amely az érfal gyengesége miatt alakulhat ki. A legnagyobb veszélye abban rejlik, hogy ha repedés keletkezik rajta, akkor vérezni kezd. A vérzés mértéke pedig az ér nagyságától függ. A fiataloknál jellemzően agyban jelentkeznek genetikai okok miatt kialakuló aneurizmák. Ilyen végezhetett Anna hercegnővel is – írja a Femcafé.

Marlene Koenig 🇺🇸@royalmusing

email from a contact: sad news. Maria Galitzine , 4th of 6th children of Peter Galitzine & Archduchess Maria Anna of Austria, has died. Today would have been her 32nd birthday. I will have a blog post when I have more information http://royalmusingsblogspotcom.blogspot.com/2018/02/a-boy-for-maria-galitzine-rishi-singh.html 

Seth B. Leonard@sethbleonard

This information was originally provided to me by a private source.

May Princess Maria Rest In Peace.

Our thoughts and prayers go out to her widower Rishi Singh and their son Maxim.https://eurohistoryjournal.blogspot.com/2020/05/a-life-cut-short-princess-maria.html 

View image on Twitter

Hasonló hírek

Deportálás jár szexuális támadás vagy gyilkosság esetében!

Mazsi

Titokban milliók egészségügyi adataihoz jutott hozzá a Google

Géza

Rendőrök csaptak össze tüntetőkkel Athénban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------