Image default
Bulvár

Váratlan fordulat: Vissza akarta venni a köztévé Jakupcsek Gabriellát

A leg­újabb plety­kák sze­rint az MTVA-nál gyor­san vissza akar­ták csi­nálni a mű­sor­ve­zető ki­rú­gá­sát, ám Ja­kup­csek nem mon­dott igent az aján­latra.

December végén nagy vihart kavart, amikor Jakupcsek Gabriellát kitette a köztévé. Sok pletykát lehetett hallani a történtekkel kapcsolatban, de igazából máig nem tudni, hogy miért alakult így a helyzet.

Most a Blikk azt állítja egy belső informátorra hivatkozva, hogy az MTVA vezetősége próbált visszatáncolni, és kísérletet tettek a műsorvezető visszavételére.

“Alig pár órával később Gabinak felajánlották, hogy semmissé teszik a felmondását. Egyszerűen fogalmazva, az MTVA vissza akarta csinálna azt a hibát, amit elkövetett. Valószínűleg akkor tudatosult bennük, hogy rossz ötlet volt Jakupcseket meneszteni, de legalábbis nagyon rossz módszert választottak a kirúgására” – mondja a névtelen forrás.

Váratlan fordulat: Vissza akarta venni a köztévé Jakupcsek Gabriellát

(Fotó: MTVA)

A műsorvezető azonban szeretett volna valakitől magyarázatot kapni arra, amit vele műveltek. Ám a csatorna állítólag ultimátumot adott neki: vagy elfogadja azonnal a szerződést, vagy marad érvényben a kirúgása.

Azóta már Tatár Csillával forog a Magyarország, szeretlek!, a Ridikülben pedig Dióssy Klári kapta meg a helyét. Szóval tudjuk, hogy Jakupcsek nemet mondott a kínált feltételekre.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Lebukott: Méregdrága gyűrűvel kérték meg Kiszel Tünde kezét!

Mazsi

Minden pár csinálja, de sosem ismernék be! Neked mennyi ismerős belőlük?

Géza

Koncz Zsuzsa nyilatkozata egész Magyarországon “kiverte a biztosítékot”! (A cikk videót taratlmaz!) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------