Image default
Bulvár

Váratlan fordulat: vissza akarja kapni Brad Pittet Angelina Jolie

A botrányos szakítás után úgy tűnik, a színésznő meggondolta magát. De mit szól ehhez Brad?

Az egész világ felhördült, amikor kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége. Ami ezután következett, azt sokféleképp tudnánk jellemezni, de békés válásnak egyáltalán nem lehet nevezni. A színésznő igyekezett lejáratni a színészt, alkoholistának és drogosnak állítva be, sőt, egyszer azzal is megvádolta, hogy kezet emelt a gyerekeikre.

Váratlan fordulat vissza akarja kapni Brad Pittet Angelina Jolie
Fotó: AFP

Épp ezért megdöbbentő az az információ, hogy a 43 éves színésznő meggondolta magát.

“Angelina határozottan kijelentette, hogy vissza akarja kapni Bradet, és helyre akarja hozni a kapcsolatukat.Szeretné, ha újra együtt lenne a család, és eszébe sem jut, hogy továbblépjen. Ezért nehezíti meg a válást is” – nyilatkozta a The Sunnak egy bennfentes, aki hozzátette, Brad a támadások közben is inkább hallgatott, mert fontosabbak voltak számára a gyerekeik, mint a csatározás.

“Brad azt szeretné, ha végre vége lenne. Már több éve húzódik a válás. De Angelina nem tágít” – mondta az informátor, aki szerint az 55 éves színész arra törekszik, hogy békésebb kapcsolata legyen Jolie-val, hogy a gyerekeik ne szenvedjenek annyira a kialakult helyzet miatt.

Forrás: Ripost

Fotó: AFP

Hasonló hírek

Ezek az elvetemült férfiak… Képek a merész tettekről!

info

30 milliárdért akarta megvenni egy japán szamuráj Medveczky Ilonát!

Mazsi

Megrázó eredménnyel zárult Medveczky Ilona DNS-tesztje!

Mazsi