Főoldal » Váratlan fordulat: veszélyben Demcsák Zsuzsa esküvője?
Bulvár

Váratlan fordulat: veszélyben Demcsák Zsuzsa esküvője?

Budapest — Jövő heti születésnapját már férjes asszonyként szerette volna ünnepelni Demcsák Zsuzsa (40), ám nagyon úgy tűnik, addig semmiképpen nem történik meg az álomesküvő.

Az egykori tévés műsorvezető és indiai szerelme, Krishan (36) egyelőre a meghívókat sem küldte szét, pedig a terveik szerint a műsor résztvevőit, amelynek a szerelmüket köszönhetik, ki nem hagynák a nagy napból.

– Nagy családi körben, barátokkal szeretnénk megtartani az esküvőt, sőt az Ázsia Expressz stábját, versenyzőit is meghívjuk – nyilatkozta maga Demcsák Zsuzsa a lapunknak július elején, ám az Ázsia Expressz 2.-ben megismert szereplőtársak és stábtagok nagy részének fogalma sincs, hogy mikor lesz a nagy nap.

Többeket is megkerestünk, ám a telefon másik végén az ügyben csak tanácstalanságról árulkodó válaszokat kaptunk.

– Egyelőre semmilyen meghívót nem kaptunk, pedig szívesen látnánk Zsuzsi boldogságát – ilyen és hasonló válaszokat kaptunk szinte mindenkitől, így még az is felmerült, hiába érkezett meg július 26-án Demcsák szerelme Indiából, csúszhat a nagy nap.

– Én úgy tudom, hogy folyik a szervezés, akárhányszor beszélünk, mindig szóba kerül, hogy épp ide vagy oda rohan az esküvővel kapcsolatos ügyeket intézni, de ennél többet én sem tudok – zárta rövidre a sztár egyik közeli ismerőse, aki szerint nemhogy Demcsák Zsuzsa jövő szerdai születésnapjáig, de szerinte az elkövetkező egy hónapban sem lesz esküvő.

Demcsák Zsuzsa és kedvese, Krishan az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismerkedett meg Srí Lankán

Demcsák Zsuzsa és kedvese, Krishan az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt ismerkedett meg Srí Lankán

A Blikk által megkérdezett anyakönyvvezető szerint ez nem meglepő, hiszen még akkor is legalább egy hónapot kell várni a házasságkötési időpontra, ha mind a két fél magyar állampolgár és minden kötelező irattal rendelkeznek.

– Egy indiai vőlegény esetében már az ideutazás előtt az ottani illetékes minisztériummal kell hitelesíttetni az összes hivatalos okmányát és az anyakönyvi kivonatát, amelyet Magyarországon csak az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda Zrt. készíthet el. Amennyiben közösen beadtak minden szükséges iratot, az anyakönyvvezetőnek fel kell küldenie a kormányhivatalba engedélyezésre az egészet, ott átnézik és ellenőrzik, hogy valóban minden irat és okmány megfelel-e a követelményeknek. Ennek az átfutási ideje minimum egy hónap, de lehet akár több is, főleg a nyári szabadságolási időszakban – árulta el Major Andrea.

Autó nélkül kell szerveznie

Három évig nem vezethet autót Demcsák Zsuzsa, akinek július 12-ével jogerősen azért vonták be a jogosítványát, mert ittas vezetésen kapták. Emellett 700 ezer forint pénzbírságot is kell fizetnie, amely szintén nagy érvágás lehet az esküvőt szervező és a gyerekei tanévkezdésére is készülő egyedülálló anyának.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Megrázó, ezt mondta a legendás énekes Koós János haláláról

Mazsi

Hihetetlen, ezeket mind Diana hercegnő mondta?

Edit

Szikrázott közöttük a levegő: hat év után is tombol köztük a szerelem

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------