Hirmagazin.eu
Főoldal » Váratlan fordulat: újraházasodott a csengeri örökösnő, nem akárki lett a férje
Belföldi hírek

Váratlan fordulat: újraházasodott a csengeri örökösnő, nem akárki lett a férje

Újra férjhez ment a korábban Sz. Gábornéként ismertté vált csengeri milliárdos örökösnő – derül ki a Magyar Narancs riportjából, amit a 444.hu szemlézett. Ha ez még nem lenne elég, csavar a dologban az is, hogy új férje az ellene folyó büntetőügy egyik tanúja.

Mint megírtuk, a „csengeri örökösnő” néven elhíresült Sz. Gáborné volt az, aki többeket, köztük Kósa Lajost is megpróbálta a gyanú szerint megszédíteni egy hatalmas vagyonról, 1300 milliárd forintos örökségről szóló mesével. A történet hosszú ideig tematizálta a közéletet: az örökség tényét közjegyzői okiratba is foglalták, Kósának pedig azt ígérte, tanácsaiért pénzt ad a politikus édesanyjának. Kósa az okirat valódiságát elismerte, de a nőt csalónak nevezte. Mindössze annyi derült ki, hogy befektetési tanács címén annyit mondott neki, ha valakinek sok pénze van, fektesse állampapírba. A nő egyébként elszökött Magyarországról, de később nemzetközi elfogatóparancs alapján elkapták Svájcban és vissza is hozták.

A börtönből tavaly júniusban engedték ki, bűnügyi felügyeletbe került, hazatérhetett csengeri otthonába. Az egész ügyét tragédiák kísérték végig: a csengeri nő férje halála után öngyilkos lett a fia.

A Magyar Narancs a nő ügyvédjétől, Helmeczy Lászlótól érdeklődtek azügyben, hogy valóban megyeelhagyási tilalomra enyhítették-e az örökösnő bűnügyi felügyeletét. Erre érkezett a meglepő válasz: ügyfele jelenleg Fehérgyarmaton él, de már kérvényezte számára, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye helyett Budapestre tegyék át a bűnügyi felügyelet helyszínét. Kiderült, hogy a nő újraházasodott és férje révén Budapestre kíván költözni, felvette a férfi nevét is. Új férje az “örökösnő” ellen indított büntetőügy egyik tanúja, akit már kétszer ki is hallgattak a nyomozóhatóságok. Mióta házastársakká váltak, már megtagadhatja, hogy tanúvallomást tegyen a feleségéről.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: police.hu

Hasonló hírek

Kiszelly kimondta, mi állhat az EP-vita hátterében

info

Ezzel az öt számmal lehetett volna milliárdos

info

Videóüzenetet küldött a határon túli magyarságnak a külügyminiszter

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------