Image default
Sporthirek

Váratlan fordulat: új információk érkeztek Michael Schumacher állapotáról

A hétszeres világbajnokot a legnagyobb titokban szállították a francia fővárosba.

Titokban a párizsi Georges Pompidou kórházba szállították Michael Schumachert. A korábbi Forma-1-es versenyzőt az intézet szív- és érsebészeti osztályán kezelik majd egy neves szívsebész, Philippe Menasché felügyelete mellett – írta a Le Parisien értesüléseire hivatkozva a HVG.

Úgy tudni, a hétszeres világbajnok valamiféle őssejtkezelésen esik át. A lap szerint Schumachert tavaly tavasszal már legalább kétszer kezelték Pompidou-ban, a mostani látogatását pedig eredetileg júliusra tervezték, de egy egészségügyi probléma miatt halasztani kellett.

Nem véletlen, hogy a párizsi utak nem kapnak nagy nyilvánosságot, ugyanis a kórházban államfőknek kijáró intézkedések mellett fogadják az expilótát. A német legenda nem tölt sok időt a francia fővárosban, a kezelésre elvileg kedden kerül sor, szerdán pedig már távozhat is.

Schumacher egészségügyi állapotát továbbra is homály fedi, mivel családja magánügyként kezeli felépülésének részleteit. Legutóbb egykori főnöke, egyben jó barátja, Jean Todt osztotta meg a külvilággal, hogy közösen néztek meg egy futamot a Ferrari ikonjának svájci birtokán.

blikk, hvg

Hasonló hírek

Újra Zinedine Zidane a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Géza

“Vadkutya”: A pelyheske jól diktált!

Edit

Gólgazdag meccsen győzött az FTC, negyedszer sem nyert Honvéd

Géza