Hirmagazin.eu
Főoldal » Váratlan fordulat a pszichiátrián kezelt BB Évi életében!
Bulvár

Váratlan fordulat a pszichiátrián kezelt BB Évi életében!

A nehéz sorsú nővel nyár végén sza­kí­tott a sze­relme. Azóta mé­lyebb de­presszi­óba süllyedt, mint va­laha! Most újabb ér­de­kes ese­mé­nyek tör­tén­tek!

Erre senki sem számított! A mélypont után újra megérkezett a boldogság BB Évi életébe! Meg is érdemli, hiszen nagyon sokat szenvedett az elmúlt években. Hónapokig nem kereste a párja, úgy tűnt, vége mindennek, ám a férfi most újra jelentkezett…

Évek óta aggasztó hírek érkeznek a Big Brother egykori győzteséről, akit folyamatos pszichiátriai ellenőrzés alatt tartanak. Párkányi Éviről gyakran keringenek olyan pletykák, melyekről nem sokkal később bebizonyosodik: egytől egyig alaptalan hazugságok. Ilyen volt az is, amikor arról beszéltek, hogy javult az állapota, ezért engedték ki a zárt osztályról. Sajnos családja szerint reménytelen, hogy Évi valaha meggyógyuljon. Az viszont egészen biztos, hogy egy kis boldogság most az ő életébe is beköltözött! A férfi, aki nyár végén elhagyta, most újra visszatalált hozzá!

Váratlan fordulat a pszichiátrián kezelt BB Évi életében!
Évekkel ezelőtt még ilyen mosolygós volt Évi! Talán valaha újra a régi lesz!
Fotó: Schumy Csaba

“Hónapokig nem látogatta Évit, már mindenki számára egyértelmű volt, hogy vége a szerelemnek. Az elmúlt hetekben mégis betoppant a pszichiátria ajtaján, órákat beszélgettek, és úgy tűnik, szent a béke!

Jó látni, hogy Évi megint mosolyog, és elárulta, nem mondtak le közös terveikről: az esküvőről, a családalapításról és a közös lakásról

– árulta el egy kórházi dolgozó a Ripost-nak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kemény vallomás: Berki Krisztián feláldozná gyermeke életét Pameláért!

Mazsi

Bármikor kilyukadhat az énekesnő tüdeje – Judy életét a kislánya mentheti meg

Mazsi

Nekiestek a maláj tornásznőnek, mert túl sokat láttatott nőiességéből! + Videó!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------