Hirmagazin.eu
Főoldal » Váratlan fejlemény: Megkegyelmezett unokájának Pécsi Ildikó!
Bulvár

Váratlan fejlemény: Megkegyelmezett unokájának Pécsi Ildikó!

Októberben érkezett a hivatalos levél Pártos Csilla részére: Pécsi Ildikó kikapcsoltatja a közüzemi szolgáltatásokat a lakásban, ahol a táncművésznő és tizenkilenc éves fia él. Három hónap telt el a rossz hír óta, de még mindig nem történt fejlemény. Talán a Kossuth-díjas színésznő meggondolta magát? Megkegyelmezett unokájának és volt menyének?

Nem is jöhetett volna rosszabb időpontban a hír, hogy a hideg évszak kellős közepén akarja lekapcsoltatni az áramot, a gázt és a vizet Pécsi Ildikó a rózsadombi házban.

Az ügyfelem nem tudja, mitévő lesz, ha ez valóban megtörténik

– kezdte lapunknak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

A házat még Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos vásárolták meg fiuk, Szűcs Csaba nevére, több mint húsz évvel ezelőtt. Gyermekük ezután vette feleségül Csillát, akivel ebbe az ingatlanba költöztek be. A válási procedúra közepén a ház tulajdonjogát Csaba nevéről Pécsi Ildikóéra íratták. A színésznő ragaszkodik hozzá, hogy volt menye és unokája költözzön ki onnan.

Váratlan fejlemény: Megkegyelmezett unokájának Pécsi Ildikó!
Fotó: Szabolcs László

2016 nyarán megszületett az elsőfokú ítélet, amiben a bíróság arra kötelezte Csillát, hogy hagyja el a házat fiával együtt. Fellebbeztek, de a másodfokú ítélet még nem született meg. Ennek ellenére eddig úgy tűnt, még a következő bírósági tárgyalás előtt kénytelenek lesznek elhagyni az ingatlant, hiszen mégsem maradhatnak egy olyan lakásban, amiben nincs se víz, se gáz, se áram. Most azonban mégis van remény!

“Több mint három hónapja kaptuk meg a hivatalos értesítést, de még mindig élhető a lakás, semmit sem kapcsoltak le. Bízunk benne, ez így is marad” – tette hozzá Pártos jogi képviselője.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Fucsovics Márton lefújta az esküvőjét – A nyáron vette volna el párját

Géza

Ennyibe került Katalin új ruhája

info

Titokban súlyos betegséggel küzd az előadónő – évekre elveszítette a hangját

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------