Image default
Bulvár

Váratlan fejlemény: Megkegyelmezett unokájának Pécsi Ildikó!

Októberben érkezett a hivatalos levél Pártos Csilla részére: Pécsi Ildikó kikapcsoltatja a közüzemi szolgáltatásokat a lakásban, ahol a táncművésznő és tizenkilenc éves fia él. Három hónap telt el a rossz hír óta, de még mindig nem történt fejlemény. Talán a Kossuth-díjas színésznő meggondolta magát? Megkegyelmezett unokájának és volt menyének?

Nem is jöhetett volna rosszabb időpontban a hír, hogy a hideg évszak kellős közepén akarja lekapcsoltatni az áramot, a gázt és a vizet Pécsi Ildikó a rózsadombi házban.

Az ügyfelem nem tudja, mitévő lesz, ha ez valóban megtörténik

– kezdte lapunknak dr. Gerencsér András, Pártos Csilla ügyvédje.

A házat még Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos vásárolták meg fiuk, Szűcs Csaba nevére, több mint húsz évvel ezelőtt. Gyermekük ezután vette feleségül Csillát, akivel ebbe az ingatlanba költöztek be. A válási procedúra közepén a ház tulajdonjogát Csaba nevéről Pécsi Ildikóéra íratták. A színésznő ragaszkodik hozzá, hogy volt menye és unokája költözzön ki onnan.

Váratlan fejlemény: Megkegyelmezett unokájának Pécsi Ildikó!
Fotó: Szabolcs László

2016 nyarán megszületett az elsőfokú ítélet, amiben a bíróság arra kötelezte Csillát, hogy hagyja el a házat fiával együtt. Fellebbeztek, de a másodfokú ítélet még nem született meg. Ennek ellenére eddig úgy tűnt, még a következő bírósági tárgyalás előtt kénytelenek lesznek elhagyni az ingatlant, hiszen mégsem maradhatnak egy olyan lakásban, amiben nincs se víz, se gáz, se áram. Most azonban mégis van remény!

“Több mint három hónapja kaptuk meg a hivatalos értesítést, de még mindig élhető a lakás, semmit sem kapcsoltak le. Bízunk benne, ez így is marad” – tette hozzá Pártos jogi képviselője.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Hírességek hasonmása egyenesen a múltból

info

Jóképű kamasszá érett Hajas Laci fia

info

Idegen pasival találta az ágyban feleségét a férfi: ezt tette utána

Mazsi