Image default
Bulvár

Váratlan bejelentés: Kiderült, mikor lesz édesanya Hosszú Katinka

Eddig sem volt titok Hosszú Ka­tin­ká­ról, hogy sze­reti a ki­hí­vá­so­kat, ám amit most ter­vez, arra eddig nem volt példa…

Bár Hosszú Katinka korábban azt nyilatkozta, a babavállalás akár 2024-ig is kitolódhat, most úgy tűnik, meggondolta magát. Egy angol nyelvű magazinnak adott interjújában ugyanis új tervvel állt elő. Azt mondta, 2020-ban és 2024-ben is indul az olimpián, és a kettő között jöhet is a baba.

Váratlan bejelentés: Kiderült, mikor lesz édesanya Hosszú Katinka
Fotó: Korponai Tamás

Szeretnénk gyerekeket. Talán születik egy kisbabánk 2021-ben, és aztán visszatérek 2024-ben. Ez lenne csak az új kihívás

– mondta Katinka, aki tehát 35 évesen, édesanyaként is a rajtkőre állna. Így karrierje során összesen hat olimpián venne részt.

Persze érthető Katinka álláspontja, ha azt is figyelembe vesszük, hogy az első három olimpiája nem sikerült fényesen. 2012-ben mélypontra került, akkor a visszavonulását fontolgatta. Erre emlékezett vissza férje, Shane Tusup.

„A londoni olimpia után Európában maradtunk, hogy találkozzunk Katinka családjával, de ő annyira zaklatott volt, hogy senkit sem akart látni. Ekkor leültettem a tükör elé, és azt mondtam neki: ennél rosszabb már nem lesz.”

Azt gondoltad, nem tudsz e nélkül élni, de még mindig életben vagy, most már nincs semmi, amit elveszíthetnél.

Azóta tudjuk: ott fordult meg Katinka sorsa, és a világ legsikeresebb úszónőjévé vált…

Kérdéses azonban, mi lesz, ha édesanya lesz. Változni fog-e a véleménye a visszatérést illetően, ha kisbabát tart majd a karjai között? És persze, az sem elhanyagolható kérdés, hogy anyaként képes lesz-e hozni a tőle megszokott és elvárt szintet.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Aggódnak a barátok: Újra kórházba került a nagybeteg Orbán Józsi

Mazsi

Ezt nézze! Újabb videót posztolt Budapestről Will Smith

Mazsi

Cserpes Laura autótolvaj?

info