Hirmagazin.eu
Főoldal » Vannak, akiknek annyira elegük van 2020-ból, hogy már októberben felállították a karácsonyfát..
Életmód hírek

Vannak, akiknek annyira elegük van 2020-ból, hogy már októberben felállították a karácsonyfát..

Az nem egy kellemes év.

Elég csak az egész világot a feje tetejére állító koronavírus-járványra gondolni, de ahhoz sem kell nagyon sokáig törni a fejünket, hogy eszünkbe jussanak más borzalmak is 2020-ból.

Vannak, ráadásul nem is kevesen, akik úgy gondolják, hogy egy ilyen évben semmit sem bíznak a véletlenre. Már halottak napja, vagy ha úgy tetszik, halloween előtt elkezdenek karácsonyozni.

Európában jellemzően december elején, advent első vasárnapjával kezdődik az év végi ünnepkör, míg az Egyesült Államokban közvetlenül hálaadás, vagyis november utolsó csütörtökje után. Október vége, november eleje még a mindenszentek, a halottak napja, a halloween ideje. Idén azonban már annyi borzalom történt, és ki tudja, mit tartogatnak még 2020 utolsó hónapjai. Sokan döntöttek úgy emiatt, hogy előre hozzák a karácsonyt – írja a LadBible című brit bulvárlap.

 

Egy Brian Sykes nevű férfi például az közelgő amerikai elnökválasztásra utalva azt írja: „Ki tudja, mi történik november 3. után, gondoltam idén korábban kezdem az ünneplést.”

 

A Carmah Designs nevű felhasználó mintha kicsit még örülne is neki, hogy végre van oka hónapokkal korábban elkezdeni a karácsonyt: „Megmondtam, hogy már októberben felállítom a karácsonyfát. Hát tessék, itt van!”

 

Senki sem ment azonban olyan messzire, mint a Cochran házaspár South Lanarkshire-i Hamiltonban. A 68 éves Ian, és az ugyanilyen idős felesége, Helen általában decemberben dekorálják karácsonyi hangulatúra az egész utcájukat, de idén, a járvány miatt úgy döntöttek, már október 1-én megteszik.

Címlapkép: Facebook

24

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ez a nő biztosan meghibbant, olyat művelt az oltár előtt, amit eddig még senki

Mazsi

Szabó Tünde: Fontos, hogy mindenkihez közelebb vigyük a mozgás örömét

Géza

Hogyan nevelj bunkót a gyerekedből?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!