Hirmagazin.eu
Főoldal » Vandálok rongáltak meg keresztény jelképeket és Trianon plakátokat Csepelen
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Vandálok rongáltak meg keresztény jelképeket és Trianon plakátokat Csepelen

Több vandál támadás történt Csepelen az elmúlt napokban. Megrongálták a csepeli keresztút stációit és több hirdetőtáblát, amelyen az önkormányzat Trianonra emlékező plakátjai voltak elhelyezve

– számolt be a Csepel.info.

Vandálok tették tönkre a csepeli Tamariska-domb keresztútjának stációit – idézte a kerületi hírekkel foglalkozó internetes portál  Borbély Lénárd polgármestert.  A rendőrségi helyszínelés után az önkormányzat munkatársai elszállították a javításra szoruló stációkat

A lap úgy értesült, hogy néhány napon belül emellett három olyan hirdetőtáblát vertek szét a kerületben, amelyeken az önkormányzat Trianonra emlékező plakátjai voltak. A tetteseket keresik, egyelőre nem tudni, hogy ugyanazok voltak-e a hirdetőtáblák és a stációk rongálói.

A csepeli keresztút stációit magánszemélyek felajánlásából állították.

„A kamerafelvételek alapján feljelentést teszünk a rendőrségen és természetesen helyre is fogjuk állítani a képeket. Nagyon remélem, hogy az elkövetőket fel tudják deríteni és ez után közzé is fogjuk tenni a kilétüket” – írta a polgármester Facebook oldalán.

Kispál György atya körlevélben kérte a helyi családokat, közösségeket, hogy járjanak ki és állomásról-állomásra imádkozza végig a keresztutat.

„És ha újra lerombolják, újra kijárunk!” – írta.

A Csepel.info úgy tudja, hogy négy stációt vertek szét vagy rongáltak meg a vandálok.

Információik szerint a stációk mellett az elmúlt néhány napon három olyan hirdetőtáblát vertek még szét ismeretlenek, amelyeken a csepeli önkormányzat Trianonra emlékező plakátjai voltak.

A szétvert hirdetőtáblák mindegyikénél az látható, hogy a Trianon plakátot kitépték a keretükből. Vagyis nem céltalan pusztításról, hanem tudatos rongálásról van szó.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyarország nemcsak közkedvelt túrisztikai célpont, hanem a migránsok kiemelt célpontja is! Oszd meg!

Géza

Repülővel, mentőautókkal indultak Veronába a magyar mentők

Edit

Csokoládékereskedők csaltak el 626 millió forint adót

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------