Image default
Időjárás

Van egy rossz hírünk: a viharos szél és a szürke felhők uralják a jövő hetet – Mutatjuk, mire számítson

A borús, esős idő fogja uralni a hetünket, a viharos szél hétvégére csúcsosodik ki.

Hétfő

Estig borult időre és további kiadós esőre számíthatunk. Késő délutántól, estétől kezd szakadozni a felhőzet. Továbbra is erős északi szélre kell számítani. A hőmérséklet 7 és 12°C között alakul. 

Kedd

Nyugat felől nagy területen csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A Tiszántúlon azonban továbbra is felhős lehet az ég. Utóbbi tájakon egy-egy zápor is kialakulhat. Erős lesz az ÉNy-i szél. Reggel 1 és 7 fok közé süllyed a hőmérséklet, a talajmenti fagy sem kizárt, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Szerdán végre javulni látszik az időjárás. Estig többórás napsütésre van kilátás, onnantól viszont erős felhősödés kezdődik. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök

A szerdai napsütés után, gyorsan visszaesünk a szürke hétköznapokba, borongós idő valószínű sokfelé esővel, záporral. A borús, csapadékos idő hatására csökken a hőmérséklet, délután 10-16 fok lesz.

Péntek

A hajnali párásság megszűnése után változóan felhős idő várható, pár órára visszatérhet a napsütés. Délután 15-20 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvége

Szombaton záporokra, zivatarokra, vasárnap viharossá fokozódó szélre, borongós időre és lehűlésre készülhetünk. Marad időjárásunk változékony jellege.

köpönyeg

Hasonló hírek

Nincs menekvés! Ilyen kegyetlenül csap le a vihar kedden

Mazsi

További lehűlés várható – videó

Géza

Ma még nem tér vissza a kánikula

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------