Image default
Időjárás

Van egy rossz hírünk: a viharos szél és a szürke felhők uralják a jövő hetet – Mutatjuk, mire számítson

A borús, esős idő fogja uralni a hetünket, a viharos szél hétvégére csúcsosodik ki.

Hétfő

Estig borult időre és további kiadós esőre számíthatunk. Késő délutántól, estétől kezd szakadozni a felhőzet. Továbbra is erős északi szélre kell számítani. A hőmérséklet 7 és 12°C között alakul. 

Kedd

Nyugat felől nagy területen csökken a felhőzet, egyre többfelé süt ki a nap. A Tiszántúlon azonban továbbra is felhős lehet az ég. Utóbbi tájakon egy-egy zápor is kialakulhat. Erős lesz az ÉNy-i szél. Reggel 1 és 7 fok közé süllyed a hőmérséklet, a talajmenti fagy sem kizárt, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Szerdán végre javulni látszik az időjárás. Estig többórás napsütésre van kilátás, onnantól viszont erős felhősödés kezdődik. 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtök

A szerdai napsütés után, gyorsan visszaesünk a szürke hétköznapokba, borongós idő valószínű sokfelé esővel, záporral. A borús, csapadékos idő hatására csökken a hőmérséklet, délután 10-16 fok lesz.

Péntek

A hajnali párásság megszűnése után változóan felhős idő várható, pár órára visszatérhet a napsütés. Délután 15-20 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétvége

Szombaton záporokra, zivatarokra, vasárnap viharossá fokozódó szélre, borongós időre és lehűlésre készülhetünk. Marad időjárásunk változékony jellege.

köpönyeg

Hasonló hírek

Napos időnk lesz, de azért kellhet a pulcsi is

Edit

Változékony, napos idő várható a következő napokban

Géza

Csoda a rekord hidegben: befagyott a magyar vízesés! Elképesztő fotók

Mazsi