Hirmagazin.eu
Főoldal » Változatlan formában
Sporthirek

Változatlan formában

SOLID Racing Team – Eger Rallye 2016. 04. 01-03.

Merencsics Árpád – Szemmelroth Anetta, Suzuki Swift Gti MK1

Változatlan formában

Már alig várjuk, hogy autózhassunk! Nekem személy szerint ég a talpam, legalább is a jobb lábamon. Viccet félretéve, mindig nagy izgalommal várom az Eger Rally-t. Az egyik legjobb verseny. Szeretek az ország ezen szegletébe járni, nemcsak azért mert nagyon jó rally pályák vannak, hanem mert a környék is nagyon szép.

A gyorsasági szakaszok változatosak, sok az a rész, ami a Suzukinak kedvez, de több olyan is akad, ami nem annyira. Ez már csak ilyen, megpróbálom a hátrányt egy kis bátorsággal pótolni. A kategória nem rossz, a legtöbb autó még mindig erősebb a mienknél, de úgy gondolom, ha minden jól megy, akkor benne lehetünk az elejében. Túlzottan nagy elvárás nincs, még csak most kezdődik az év, de igyekezni fogunk!

Változatlan formában

Meglehetősen örülök neki, hogy idén, sőt már tavaly tudtam a navigátorom személyét! Ez kis könnyebbség, illetve megment mindenkit az idegeskedéstől verseny előtt. Anettával jó összedolgozni az autóban, és nem nagyon volt még rossz hangulat, sem az autóban, sem a szervizben.

Az autót felkészítettük, úgy gondolom a hibákat tavalyról kiküszöböltük. Persze a technika ördöge nem alszik, bármi lehet. A lényeg, hogy Mi mindent megtettünk. Nagy technikai változások nincsenek, minden maradt a tavalyi formában.

Változatlan formában

Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Büttner & Co, Komplex, Kori ’96 Kft., Nyilas GSM Kft., Somogy Lift Kft., Agrivál Kft., Bionvell, MOST Médiacsoport, RádióMost, Zsirai Pincészet, Evolution, Innovitas, Cortesia Group, Sigillanda, Release, Excel IT, The Body Shop, Merencsics Autó Kft., Gazda Trans Kft., Szegecs Patrol Vagyonvédelmi Kft.; Dokutech Center Kft.

 

forrás: hajoka.hu

Hasonló hírek

Horváth Bence: A dobogón szeretnék végezni!

Edit

Így tisztelegnek a tragikus helikopterbalesetben elhunyt Kobe Bryant előtt

Géza

Elindult a legnagyobb magyar küldöttség a riói olimpiára

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!