Főoldal » Valós történet! Milliárdosok egymás között: Az egyik: – Adok érte egy várost, házakkal, üzletekkel, minden jövedelmezőségével. A másik: – Hát legyen! (A cikk videót tartalmaz)
Autók - motorok - hajók

Valós történet! Milliárdosok egymás között: Az egyik: – Adok érte egy várost, házakkal, üzletekkel, minden jövedelmezőségével. A másik: – Hát legyen! (A cikk videót tartalmaz)

Új legdrágább autója van a világnak!

Egyes források szerint 70 millió, más források szerint 80 millió dollárért cserélt gazdát egy Ferrari 250 GTO a napokban. Bármelyik összeg is legyen igaz, egy biztos: új legdrágább autója lett a világnak.

Egy ideje már az a kevés 250 GTO passzolgatja egymás között a világ legdrágább autója címet, de ezzel az új üzlettel akkorát lépett előre a konkrét példány, hogy még a típustársak is sok tízmillió dollár távolságból nézik. Az a kevés példány amúgy összesen 39, ennyit építetek 1962 és ’64 között a 250 GTO-ból, a most eladott konkrét darab közülük pedig a 4153GT alvázszámú.

Ez az ezüst 250 GTO egész tartalmas autósportos múlttal bír, bár kimagasló eredményei nem voltak. 1963-ban ott volt a Le Mans-i 24 óráson a kor menő belga csapata, az Ecurie Francorschamps színeiben, ahol negyedikként zártak vele. Egy évvel később megnyerték az autóval a Tour de France-t, majd sok túraautós verseny után nyugdíjazták. Értékén sokat dob, hogy sosem érte komolyabb baleset, jól átvészelte az autósportos éveket; talán a legeredetibb állapotban fennmaradt 250 GTO mind közül.

Autóinformáció forrása: totalcar

Személyi információ forrása: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Luxusmárka halad a Forma-1-be

info

Így törték az autóikat a magyarok 2017-ben; .. és egy baleset képei 2018-ból (Hirmagazin.eu)

Géza

Itt parkolhat ingyenesen Budapesten január 2-ig

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------