Image default
Külföld

Valóra vált karácsonyi álom: milliós bónuszt kaptak az alkalmazottak!

Megható pillanatokat éltek át a marylandi ingatlanvállalat dolgozói amikor a karácsonyi vacsorán kézbe vették a piros borítékot.

A legmeghatóbb karácsonyi reklám képsorait is felülmúlja az a videó, ami egy marylandi ingatlanvállalat karácsonyi vacsoráján készült. A dolgozók a vacsora mellé egy piros borítékot is kaptak, amiből az derült ki, hogy az éves bónuszuk – attól függően persze, hogy ki milyen régóta dolgozik a cégnél – körülbelül 38 ezer font, átszámítva majdnem 15 millió forint. Az elképesztő ajándéktól akadt, aki sírni kezdett, teljes döbbenet uralkodott a dolgozókon.

Fotó: vimeo.com

„Hálás vagyok minden alkalmazottunknak, a kemény munkáért és odaadásáért, nem tudtam elképzelni más módját annak, hogy ezt kifejezzem. Lehet, hogy én kormányozom a csónakot, de ők azok, akik a csónakot vezetik„ – mondta a társaság 81 éves vezetője, Edward St John aki még 1971-ben alapította cégét.

Edward St. John összesen 198 alkalmazottját jutalmazta így meg, a vacsorájukon készült videó pedig lassan az egész világsajtót bejárja.

Forrás: Ripost.hu

Hasonló hírek

Már közel húsz balesete volt a Trigana Air-nek

info

Rémisztő hírek: bármikor elkezdődhet az újabb vérfürdő

Mazsi

Gyász: elsötétült az Eiffel torony, francia színekben Washington és New York, gyertyagyújtás Berlinben

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------