Image default
Média és szórakozás

Válogathat Jakupcsek

Először csak mint vendég fog feltűnni valamelyik tévénél a köztévét karácsony előtt elhagyó műsorvezető.

Válogathat Jakupcsek

Jónak bizonyultak a Bors információi, Jakupcsek Gabira több csatornánál is számítanak – írja a lap. Az RTL-nél először a Heti Hetes, az ATV-nél a Nő háromszor című talkshow kapcsán merült fel a neve, de azt is beszélik, hogy a TV2-nél is keresnek hozzá illő feladatot. Gabi egy kerekasztal-beszélgetést is vezetett arról, hogy a népszaporulat világszerte krízisben van: Európában, így hazánkban minden ötödik párnál van valamilyen termékenységi probléma, a meddők 60 százaléka férfi.

– Egészségügyi nagykövetként hat éve veszek részt ilyen rendezvényeken. Azt vállalom fel, hogy beszélek valamiről, ami tabu téma, kínos. Ezúttal Ősapay György professzorral a férfimeddőségről, mert óriási hiány van megfelelő információból, pedig az emberek tájékoztatása rendkívül fontos – magyarázta a műsorvezető, akinek rendszeresen vannak ilyen és ehhez hasonló munkái. De nem elégszik meg ezzel. Nem lett elege a televíziózásból csak azért, mert az MTVA-nál méltatlan körülmények közt váltak meg tőle. Szeretne még tévézni, de nem mindenáron.

Nem vagyok kamerafüggő, de értelmes feladatot keresek – mondja. – Minőségi feladatra várok.
Mosolyogva utasította el, hogy megerősítse a felsorolt munkalehetőségeket, de nem cáfolta egyiket sem. Azt viszont fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy más az, ha valahol szerepel, és más, ha valamit ő maga csinál. Ebből arra lehet következtetni, hogy hamarosan feltűnik a képernyőn.

– Attól, hogy megjelenek valahol mint vendég, az nem azt jelenti, hogy ott dolgozom – hangsúlyozta. – Még senkinek sem mondtam igent! Miért is kellene hirtelen választanom? Kipihentem magam, de még egy kicsit élvezem a nyugalmat, és közben gondolkodom.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Mozi szolgáltatást indít a Vodafone

info

Felmondott az Index főszerkesztője

Edit

Több mint 5 milliót hozott össze a Music FM

info