Hirmagazin.eu
Főoldal » Válogathat Jakupcsek
Média és szórakozás

Válogathat Jakupcsek

Először csak mint vendég fog feltűnni valamelyik tévénél a köztévét karácsony előtt elhagyó műsorvezető.

Válogathat Jakupcsek

Jónak bizonyultak a Bors információi, Jakupcsek Gabira több csatornánál is számítanak – írja a lap. Az RTL-nél először a Heti Hetes, az ATV-nél a Nő háromszor című talkshow kapcsán merült fel a neve, de azt is beszélik, hogy a TV2-nél is keresnek hozzá illő feladatot. Gabi egy kerekasztal-beszélgetést is vezetett arról, hogy a népszaporulat világszerte krízisben van: Európában, így hazánkban minden ötödik párnál van valamilyen termékenységi probléma, a meddők 60 százaléka férfi.

– Egészségügyi nagykövetként hat éve veszek részt ilyen rendezvényeken. Azt vállalom fel, hogy beszélek valamiről, ami tabu téma, kínos. Ezúttal Ősapay György professzorral a férfimeddőségről, mert óriási hiány van megfelelő információból, pedig az emberek tájékoztatása rendkívül fontos – magyarázta a műsorvezető, akinek rendszeresen vannak ilyen és ehhez hasonló munkái. De nem elégszik meg ezzel. Nem lett elege a televíziózásból csak azért, mert az MTVA-nál méltatlan körülmények közt váltak meg tőle. Szeretne még tévézni, de nem mindenáron.

Nem vagyok kamerafüggő, de értelmes feladatot keresek – mondja. – Minőségi feladatra várok.
Mosolyogva utasította el, hogy megerősítse a felsorolt munkalehetőségeket, de nem cáfolta egyiket sem. Azt viszont fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy más az, ha valahol szerepel, és más, ha valamit ő maga csinál. Ebből arra lehet következtetni, hogy hamarosan feltűnik a képernyőn.

– Attól, hogy megjelenek valahol mint vendég, az nem azt jelenti, hogy ott dolgozom – hangsúlyozta. – Még senkinek sem mondtam igent! Miért is kellene hirtelen választanom? Kipihentem magam, de még egy kicsit élvezem a nyugalmat, és közben gondolkodom.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Guillermo del Toro új filmje nyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját

Géza

Budapesti ügyvéd Tom Hanks dublőre – VIDEÓ

Mazsi

Lehullott a lepel Jennifer Lopez titkáról

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------