Főoldal » Vallomás – Így változtatta meg Pál Dénest az apaság: „Panni lett a legfontosabb az életemben”
Bulvár

Vallomás – Így változtatta meg Pál Dénest az apaság: „Panni lett a legfontosabb az életemben”

Budapest — Már egy éve boldog és büszke apukája Pál Dénes (28) kislányának, Panninak (1).

Fiatalon vált szülővé, de ezt cseppet sem bánja, lánya születése óta teljesen megváltozott az élete.

– Előtte el sem tudtam képzelni, milyen lesz apának lenni, de minden egyes napját élvezem. Panni egy hihetetlenül gyönyörű, aranyos, jó baba, aki a legnagyobb ajándék az életünkben, és rengeteg új élménnyel ajándékoz meg minket –büszkélkedett Dénes.

– Türelmesebb lettem, és még inkább rendszer került az életembe. Panni nagyon jó kislány, de alkalmazkodni kell hozzá, az ő ritmusához igazodunk. Ő lett a legfontosabb az életemben, mindent hozzá tervezünk – mesélte az elmúlt esztendőről az énekes, akinek egy éve augusztusban született meg gyermeke. Panni első szülinapi zsúrja pedig emlékezetes volt a família számára.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Amíg anya beszaladt a boltba, addig apa hátraült szórakoztatni!😁👌🍼 #paldenes #tulipan #apavagyok #mik #ikozosseg #instahun

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés,

– Megadtuk a módját az ünneplésnek. Az egész család összegyűlt nálunk, Panni pedig nagyon élvezte, hogy mindenki vele foglalkozik. Egyébként is imádja a társaságot, a gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Volt neki való torta tűzijátékkal, az is nagyon tetszett neki.

Az énekes számára szülőként az a legnehezebb feladat, amikor a fellépés miatt el kell szakadnia szeretteitől. Rengeteget koncertezik, a vidéki helyszínek miatt ráadásul sokat van úton.

Nagyon nehéz elindulni mellőlük! Nyilván a párom az elmúlt években már megszokta, hogy mi hétvégenként sokkal kevesebbet vagyunk együtt, mint más családok, és most Panninál is ez a helyzet. Cserébe a hétköznapjaimat tudom úgy alakítani a munkáim mellett, hogy többet lehessek vele, és ez minőségi idő kettesben vagy hármasban – nyilatkozta lapunknak Dénes, és elárulta azt is, szeretnek nagyokat sétálni, ilyenkor Lili kutyusuk is elkíséri őket, de imádnak lányával közösen zenét hallgatni is. – Nagyon nyitott és érdeklődő, mindenre rácsodálkozik, állandóan mosolyog. Ha zenét hall, azonnal rugózni kezd, és imád babadalokra „bulizni”.

Családi házba költöztek

Pál Dénes és párja úgy döntött, gyermekük érkezése miatt elhagyják a központot és kertes házba költöznek át.

– Agglomerációban vagyunk, de negyedóra alatt be lehet érni a városba. A pesti oldalon maradtunk, hogy a rokonság is a közelben legyen – mondta Dénes.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Instagram

Hasonló hírek

Friderikusz csattanós választ adott Vitraynak!

Mazsi

Szívszorító, mit üzent a kórházból a nagybeteg Székhelyi József

Mazsi

Kern András drámai vallomása: Semmit sem ér az antidepresszáns

Mazsi