Image default
Bulvár

Valkó Eszter drámai bejelentést tett a terhességével kapcsolatban

Budapest – Hazaköltözik Hollandiából a 44 éves műsorvezető, aki lombikprogrammal esett teherbe.

– Magyarországon fogok szülni, mert veszélyeztetett terhes vagyok. Egyrészt azért, mert lombikbaba, másrészt pedig 35 éves elmúltam már – árulta el az atv.hu riportjában Valkó Eszter (44), aki május elején költözik vissza Hollandiából, ahová a férje munkája miatt költöztek ki.

– A szülés után hat hétig itthon leszünk, amíg megerősödik a baba immunrendszere, utána megyünk vissza – tette hozzá a műsorvezető, aki természetesen már alig várja, hogy világra jöjjön a kisfia.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Valkó Eszternek és kedvesének, Péternek nagyon hosszú utat kellett megtenniük, hogy megvalósuljon a gyerekálmuk. A műsorvezető ugyanis természetes úton nem tudott teherbe esni, emiatt teljesen összeomlott. Szerelmének azt is felajánlotta, hogy ha apa akar lenni, akkor keressen magának másik párt, de végül a baba utáni vágy erősebbnek bizonyult, így belekezdtek a lombikprogramba. Ám ezután sem lett könnyebb a dolguk, sokszor kellett kudarccal szembesülniük.

– Az orvosok mindig azt mondták, ez nem betegség, nem kell vele foglalkozni, ezért ahogy megvolt a beavatkozás, mentem is dolgozni. Ezúttal viszont pihentem, olvastam, feküdtem, még párnát is tettem a csípőm alá, hogy a pici biztosan megtapadjon. És csodák csodájára, valóban sikerült! Elengedtem minden terhet, és csak magamra, magunkra koncentráltam – mondta korábban a Best magazinnak Valkó Eszter.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RTL KLub

Hasonló hírek

Így keres halála után is milliárdokat özvegyének Gábor Zsazsa

Mazsi

Olyan volt, akár egy álom – ennél a belépőnél nincs jobb

info

Ellentmondásos hírek keringenek Kulka János állapotáról!

Mazsi