Hirmagazin.eu
Főoldal » Válassz egy követ! Olvasd el, mit árul el a sorsodról!
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Válassz egy követ! Olvasd el, mit árul el a sorsodról!

Melyik féldrágakő vonzott legjobban? Nem is hinnéd, de sokat elárul a sorsodról. Lássuk csak:

Válassz egy követ! Olvasd el, mit árul el a sorsodról!

1. Igazgyöngy

Ha az igazgyöngyöt választottad, akkor büszke vagy és királynői, bölcs, megbízható, és gyakran mégis visszafogott. Kedves vagy, és megválogatod a szavaidat, arra is utal, hogy valamilyen életátalakulás előtt állsz.

2. Rubint

Szenvedélyes vagy, intenzíven éled az életedet. Mindenkire hatással vagy, felizgatod az embereket jó és rossz értelemben. Energikus vagy, és ha harcolsz valamiért, jobb, ha a többiek a te oldaladon állnak.

3. Gyémánt

Ha a gyémánt a te köved, akkor kemény vagy, büszke és eltökélt. Erőt adsz a körülötted élőknek is. A gyémánt jelentése: megtörhetetlen, megingathatatlan. Nincs benned félelem. Arra is utal, hogy új kalandok várnak rád életed ezen pontján.

4. Kék topáz
Nyugodt, összeszedett ember vagy, mindig kívülről figyeled magadat, szereted az élet nyugodalmas oldalát kiélvezni, Erős vagy, másokat is megnyugtatsz, erővel töltesz fel, ami mostanában nagyon hasznos lesz a közeljövődben.

5. Peridot

Ritka és misztikus követ választottál, te is az vagy, Boldogságot ársztasz magad körül, és mélyre kell ásnia másoknak, hogy rád találjanak, nem vagy egyszerűen megszerezhető.

6. Akvamarin

Szereted az óceánt, és tele vagy szívvel, együttérzéssel mások iránt. Amikor vitatkozol, azt erővel teszed, kalandjaid nagyon extrémek az életben. Szereted a holdat, a tengert, ha mostanában kicsit unatkoztál, ne csüggedj, komoly kalandok várnak rád a közel jövőben.

7. Tanzanit

Érzéki vagy, okos és szenvedélyes, Erős a kisugárzásod, az emberek szeretnek a közeledben lenni. Ezt a kő szoros kapcsolatban áll a másvilággal, sokszor használják mágiára, jóslásra, Ha ehhez vonzódsz, ne felejtsd el, érdemes mindig az ösztöneidre hallgatnod, sosem tévednek.

8. Citrin

Meleg szívű, vidám, nevetős típus vagy, mindenkit felvidítasz, az emberek szeretnek, mert átvezeted őket a sötét hangulatukon, időszakokon, azt is jelzi, hogy jó dolgok várnak rád.

9. Rózsaturmalin

Meleg szívű vagy, mint ez a kő. Ha a turmalint megdörzsölik, elektromosságot termel. Ha valaki jó szívvel közelít hozzád, te is olyan energiákat bocsátasz ki magadból, amely csodás dolgokra képes. De ha nem szeretnek, kihűlsz te is.

10. Ametiszt

Okos vagy, elemző, erős, és mindent elérsz. Nagyon jó szülő lehetsz, de ne felejts néha lazítani, és jól érezni magadat.

Forrás: Harmonikum

Hasonló hírek

Ijesztő dolgot jósolt jövőre a vak asszony!

Mazsi

10 igazi démon által megszállt tárgy, amitől a papok is tartanak (+18)

Mazsi

Öt horoszkópjegy, akire nagy pénz vár még karácsonyig! Nézd meg, benne vagy-e

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------