Hirmagazin.eu
Főoldal » Válassz egy ábrát! – percek alatt egy nagy igazságot tudhatsz meg magadról
Ezotéria: álomfejtés, jövendölés, gyógyítások

Válassz egy ábrát! – percek alatt egy nagy igazságot tudhatsz meg magadról

Válassz bátran és megtudhatod mi az a nagy igazság…

Mikor, milyen körülmények között lehet az ember önmaga? Miért nincs sok ember tisztában azzal, hogy ki is ő valójában? Pedig nagyon fontos lenne, hogy minden ember tisztában legyen saját magával, ismerje magát, azt, hogy mire képes, és melyek a korlátai.

Most ebben segít az alábbi személyiségteszt, amelynek keretében 9 ábra jelenik meg. Csak annyi a dolgod, hogy kiválassz egyet közülük, amelyik a leginkább tetszik, és utána olvasd el a leírást.

1-es ábra

Számodra az élet egy nagy ünnep, kaland, amibe nem fér bele a stressz, az aggódás. Szabadságszerető és spontán ember vagy. Az filozófiád az, hogy mindenkinek egy élete van, ezért azt ki kell élvezni. Imádod a meglepetéseket.

2-es ábra

Ami a leginkább meghatároz téged, az a függetlenség szeretete. Tiszteled az őszinte embereket, nem kedveled a kötöttségeket. Meg van a magad útja, a környezetedre, a körülményekre kevésbé figyelsz. Saját meggyőződéseid, elképzeléseid szerint élsz.

3-as ábra

Mindent nagyon kielemzel, megvizsgálsz, majd csak utána hozol döntést. A felszínes, üres beszéd rád egyáltalán nem jellemző. Csak akkor beszélsz, ha tényleg van mondanivalód. Szeretsz egyedül lenni.

4-es ábra

Az életöröm, a harmónia jellemez leginkább téged. Szereted az egyszerűséget, a természetességet. Könnyen kötsz barátságokat, és az emberek nyílt és jószívűnek, lelkesnek tartanak. Nem tartasz lépést a divattal, a különböző trendi dolgokkal.

5-ös ábra

Pragmatikus ember vagy, aki hisz a kemény és kitartó munka hatékonyságában. Realista emberként látod a világot, és meggyőződésed, hogy minden problémára van megoldás. Bátor vagy, és addig nem zársz le egy ügyet, míg a dolgok végére nem érsz.

6-os ábra

Nyugodt és racionális ember vagy. Szeretsz a pozitív dolgokról beszélgetni, ritkán vagy agresszív, netán panaszkodó. Könnyen ismerkedsz, kötsz barátságokat, de azért szeretsz egyedül lenni is. Minden, ami jó az életedben, annak nagyon tudsz örülni.

7-es ábra

A rutint ki nem állhatod, és nem tudsz egy monoton, unalmas munkahelyen sokáig megmaradni. Téged a kaland, a kihívás, az adrenalin éltet, ami miatt olykor a felelősségvállalásról is megfeledkezel.

8-as ábra

Téged leginkább a romantika, az álmok, a vágyak, az érzelmek határoznak meg. A racionális gondolkodás kevésbé jellemző rád, és többnyire érzékeny embernek tartod magad. Ha döntened kell, akkor a szívedre hallgatsz. Számodra a legjobb elfoglaltság az álmodozás.

9-es ábra

Ami meghatároz téged az spontaneitás, és a kiszámíthatatlanság. Ez kissé megnehezíti a családod, barátaid életét, de ők így is szeretnek. Hihetetlen gazdag fantáziával rendelkezel.

Forrás:

Ez a személyiségteszt percek alatt megmutatja az igazságot, rólad is sokat árulkodik

Hasonló hírek

MEGFEJTETTÉK NOSTRADAMUS TITKOS SZAVAIT: HÁTBORZONGATÓ, AMI EGY ÉVEN BELÜL VÁR RÁNK!

Mazsi

Minden állatövi jegynél mást jelent a “Szeretlek”! A te párod hogy fejezi ki? Most megtudhatod!

Mazsi

Te is lehetsz látnok: 12 csillagjegy képességei

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------