Főoldal » Válási dráma: Így alázta meg nyilvánosan a férje a magyar sztáranyukát
Bulvár

Válási dráma: Így alázta meg nyilvánosan a férje a magyar sztáranyukát

Úgy tűnik, képtelen leállni felesége lejáratásával Szegedi Fecsó.

Alig két hónap telt el azóta, hogy Vasvári Vivien bejelentette, válik kisfia édesapjától, Fecsótól. Mégis hamar belevetette magát az éjszakai életbe.

Elárulta, hogy nem sír a négy fal között. Mi több, már ismerkedik is férfiakkal. Legutóbb az Instagram-oldalán egy szépen megterített, gyertyafényes asztal fotójával újságolta el a rajongóinak, hogy romantikus randija is volt. Fecsó kapott is az alkalmon és jól beszólt Viviennek:

„Lesz szex is, vagy csak ördögűzés?” – érdeklődött akkor a férfi, aki most ismét nyilvánosan üzent kisfia édesanyjának. A hétvégén horgászott, és sikerült is kifognia egy szép példányt, amiről fotót és mellé egy sokatmondó bejegyzést töltött fel az Instagramjára.

„Megvan az igazi! Nem beszél, nem fogaz” – fogalmazott Fecsó, aki egyértelmű, hogy Vivienre utalt, hiszen korábban kiderült már, hogy a luxusfeleség erős személyiség, és sokszor elnyomta Fecsót, aki inkább csöndben maradt, minthogy újabb vitát generáljon. Talán emiatt áll most bosszút feleségén?

Vivien rajongói rögtön ellepték Fecsó oldalát, és jól beszóltak neki.

„Csak egy észrevétel. Ez a mondatod – ne haragudj – , de elég primitív. Célzó értékkel ezt kiírni elég gáz. Bár nyilván te jót mosolyogsz rajta. De ne felejtsd el, hogy Viviennel bár különváltatok, mert mint kapcsolat nem működött. De ő továbbra is a kisfiad édesanyja” – írta a páros egyik követője. De úgy tűnik, Fecsót ez sem érdekli…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megvan az Igazi!!! Nem beszel, nem fogaz:))

Fecsó – Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) által megosztott bejegyzés,

Forrás, fotó: Ripost.hu

Hasonló hírek

Kínos pornóbotrány: Megtörte a csendet a magyar énekesnő!

Mazsi

Kiderült, ebből él meg Kulka János

Géza

Bort ittak és máris dőltek a poénok: így kezdődött Koós János és Hofi Géza legendás barátsága (+ Hofi-kabaré, ritka változat! Olvasd el és nézd meg!)

Géza