Hirmagazin.eu
Főoldal » Válási dráma: egy évig küzdöttek Gregor Bernadették
Bulvár

Válási dráma: egy évig küzdöttek Gregor Bernadették

Négy év után véget ért Gregor Bernadett házassága! Erről a volt férj, Szarvas Attila számolt be saját Facebook-oldalán. A pár hallgat, de lapunk úgy tudja: döntésük végleges, egyikük sem akarja visszacsinálni a válást. Egy évig küzdöttek, hogy megmentsék a szerelmüket, ám a próbálkozásuk végül kudarcot vallott.

Gregor Bernadett a harmadik házassága után megfogadta, hogy soha többé nem megy férjhez.

Akkoriban több interjúban is „váláspárti” nőnek vallotta magát és arra buzdította a nőket: merjenek kilépni egy olyan kapcsolatból, amelyben nem érzik magukat boldognak. Ő ugyanis mindig ezt tette.

A színésznő negyedik házasságát is jó ideje gondok nehezítették, ám erről igyekeztek nem beszélni. Csendben próbáltak megoldásokat találni a problémáikra, de ez nem sikerült. Szarvas Attila így végül tegnap váratlanul bejelentette: véget ért a házasságuk. Mint írja, nem volt harmadik fél, szavaiból pedig kisejlik: már a bíróság is kimondta a válást.

Mindent ott akart hagyni Gregor Bernadett
Nehéz időszak volt…

Úgy tudni, szépen lassan aludtak ki az érzelmeik, békében intettek búcsút egymásnak.

„Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért” – írta a férj.

A Ripost úgy tudja, nagyjából egy éve jelentek meg a viharfelhők a házasságuk felett. Színházi pletykák szerint pedig Attila már rég kiköltözött Bernadett lakásából.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Mindenki segítségére számít eltűnt pulija miatt Debreczeni Zita: egyre nagyobb az aggodalom, fontos hírt tett közzé

Géza

Koraszülött lett a Gyűrűk Ura színésznőjének kisfia

info

X-Faktor: kiderült, ki lesz a 4. mentor

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------