Hirmagazin.eu
Főoldal » Válása után újra gyerekre vágyik a magyar színész
Bulvár

Válása után újra gyerekre vágyik a magyar színész

Né­meth Kris­tóf­nak vég­leg si­ke­rült le­zár­nia si­ker­te­len há­zas­sá­gát, sőt új sze­rel­mé­vel már közös csa­lá­dot ter­vez­nek. Bár­mi­kor jöhet náluk a kis trón­örö­kös.

Németh Kristóf sokáig nem tudott túllépni tönkrement kapcsolatán, de egy évvel ezelőtt újra rátalált a szerelem. Táncos kedvesével pedig hosszú távra terveznek, hiszen már a gyermekvállalás is szóba került köztük– írta meg a Blikk.

Egy életre tervezünk Jucival. Természetesen nagyon szeretnénk családot, közös kisbabát. Emlékszem, még családom se volt, de több gyereket képzeltem el az életembe.

“A párom egy csodálatos, egészséges fiatal lány, aki nyilván szeretne saját csöppséget, Lőrinc pedig kistestvért, ezért minden esély megvan arra, hogy teljes családot alkossunk “– árulta el a Barátok Közt egykori szereplője, aki korábban nehezen tudta feldolgozni házassága kudarcát.

Válása után újra gyerekre vágyik a magyar színész

Németh Kristóf hosszútávra tervez szerelmével. (Fotó:Facebook)

Nekem évekig tartott lezárni. Először jött a kudarc fájdalma, a tépelődés, hogy vajon mit ronthattam el, majd a remény, hogy helyreállítható a házasságom, aztán a szingli pasik csajozós időszaka, és a szerelem, ami egy új családalapítás kezdete.

“A válás környékén én is nagyon magam alá kerültem, egy egész életet kellett újraterveznem. A győztesek viszont azok a vesztesek, akik újra felállnak. Nekem sikerült, bár hosszú évekbe telt, hogy tovább tudjak lépni “– nyilatkozta Kristóf, aki egykori feleségével közös felügyelettel neveli kisfiát.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Füllesztő képek: nők ezrei kapkodnak majd levegő után – Fotók

info

Nem lesz sem hercegnő, sem herceg – így hívják majd Meghan és Harry első gyermekét

Géza

Csak kis híján, de végül mindketten túlélték

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!