Hirmagazin.eu
Belföldi hírek

“Valamit tenni kell” – górcső alatt a kvótarendszer

forrás: M1 – Szemtől szembe

„Olyan migrációs hullám van a globalizálódó világunkban, ami korábban még nem volt. Még nem látott megoldásokat kell erre találni” – nyilatkozta a Migrációkutató Intézet főigazgatója az M1 Szemtől szembe című műsorában.

Világszintű helyzet, ami most van, ezért valamit tenni kell. Kiindulási pontnak maga a kvótarendszer nem elvetendő – mondta az M1 Szemtől szembe című műsorában Zsohár Zsuzsanna önkéntes.

„Ez olyan tanulási szakasza az emberiségnek, ahol valahonnan el kell indulni, majd lesz egy eredmény, és időközben lehet korrigálni” – nyilatkozta. Hozzátette: tény, hogy a migránsok nem szeretnének Magyarországon maradni. 12 hét alatt egy olyan emberrel találkoztam, aki azt mondta, hogy tetszik neki az ország – tette hozzá Zsohár Zsuzsanna.

Nincs bennem ellenkezés a kvótarendszerrel kapcsolatban – ezt mondta a műsorban Orbán Balázs. A Migrációkutató Intézet főigazgatója ugyanakkor úgy látja, hogy a kvótarendszer azért lenne rossz megoldás, mert ezzel Európa bátorítaná a menekülteket, hogy errefelé vegyék az irányt.

„Olyan migrációs hullám van a globalizálódó világunkban, ami korábban még nem volt. Még nem látott megoldásokat kell erre találni” – nyilatkozta Orbán Balázs.

 

Hasonló hírek

Dr. Simicskó István PhD., a Honvédelmi Minisztérium államtitkára: A honvédség garantálja a magyar emberek biztonságát!

Géza

Magyar Posta: január elsejétől változnak a levélfeladási díjak

Géza

Friss Hír!!! Nyolcvanezer migráns torlódott fel a magyar határtól délre! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------