Hirmagazin.eu
Főoldal » Valami van odakint! Sokkoló anomáliára bukkantak a Nap közelében! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Valami van odakint! Sokkoló anomáliára bukkantak a Nap közelében! – VIDEÓ

Ál­lí­tó­lag már több szer­ve­zet is meg­ke­reste a NASA-t, hogy ma­gya­rázza már meg azo­kat a SOHO napfi­gyelő mű­hold által ké­szí­tett fo­tó­kat, ame­lye­ken egy ha­tal­mas fe­kete koc­ká­val ta­kar­tak ki va­la­mit. A fel­vé­te­lek ví­rus­ként ter­jed­nek a neten, és min­denki el­mé­le­te­ket gyárt, mi lehet annyira tit­kos, hogy el kell rej­teni…

A Solar Heliospheric Observatory (SOHO) műhold 2016. május 2-i képein is felbukkant az a rejtélyes “űrkocka”, amely már évek óta visszatérő szereplője a földönkívüliekkel és az  összeesküvés-elméletekkel foglalkozó internetes oldalaknak.

Valami van odakint! Sokkoló anomáliára bukkantak a Nap közelében! - VIDEÓ

Mivel elfogadható hivatalos magyarázat eddig nem született, mindenki különféle elméletekkel állt elő. A hivatalos szakértők szerint csak egyszerű adatátviteli képhibáról van szó, de ezt senki sem hiszi el.

Sokak szerint jól látszik, hogy a kocka szándékosan fed el valami nem oda illő dolgot.

Mások azonban elfogadják amit látnak, s egy gigantikus földönkívüli űrkockának vélik a jelenséget, egyfajta űrbéli bázisnak, ami időről időre visszatér a Naphoz, hogy feltöltődjön energiával.

A napokban azonban kiszivárgott egy állítólagos NASA-felvétel, amely lerántja a leplet a különös anomáliáról. Ez viszont annyira megdöbbentő, hogy az ufológusoknak is elakadt a szavuk.

A felvételen egy hatalmas, bolygó méretű, furcsa alakú objektum látható Napunk közelében, amint magába szívja a kilövellő forró anyagot és gázokat.

Tisztán látszik egy földönkívüli anyahajó tankolás közben!

Az ufóvadászok ezt már többször is megszellőztették, illetve hasonló, de nem ennyire egyértelmű felvételek is előkerültek már a Nap közelében felbukkanó hatalmas anomáliákról. 

Természetesen a felvétel valódisága erősen megkérdőjelezhető, mert nem a NASA által hivatalosan közzétett képkockákról van szó! Eredete kétséges… Hasonló videókat könnyűszerrel hamisíthatnak is a hozzáértők, de felmerül a kérdés, hogy miért tennék? Szenzációhajhászás? Kattintásvadászat? Elterelés? Vagy mégiscsak van odakint valami olyasmi, amiről jobb, ha nem tudunk?

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Tengerészek világnapja

info

Egy meteorit miatt majdnem kilőtte az USA a nukleáris rakétáit

Mazsi

Törzsek, amelyek nem akarnak kapcsolatba lépni a külvilággal

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------