Hirmagazin.eu
Főoldal » Valaki feljelentette az egyik mentőst, aki ebédet vett magának egy büfénél
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Valaki feljelentette az egyik mentőst, aki ebédet vett magának egy büfénél

Valaki feljelentette az Országos Mentőszolgálatot húsvétkor, mert sérelmezte, hogy az egyik mentős ebédre hamburgert vásárolt egy Szentendrei úti büfében.

A panasz szerint a mentős hosszú percekig várakozott az ételért. Az Országos Mentőszolgálat azt írta, hogy az egész várakozás 1 perc 51 másodpercet vett igénybe, amit a mentő fedélzeti számítógépe is bizonyít.

A feljelentő még fotót is készített az esetről, amit csatolt. Ám a képen például látható az is, hogy a mentős szabályosan, a másfél méteres távolságot tartva várakozott. Az Országos Mentőszolgálat főigazgatója végül maga reagált a panaszra, válaszában a tényeket elismerte, ugyanakkor megértést kért a frontvonalban dolgozó mentősök irányába, akik a jelenlegi terhelés mellett áldozatos munkát végeztek.

A szolgálatot teljesítő mentősök egyébként nem ellátás alatt vagy helyett, hanem a kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra. Mint kiderült, mire visszaértek, riasztás is kaptak, így még ebédjüket is csak jóval később tudták elfogyasztani.

************************

PIROS TOJÁS HELYETT FELJELENTÉST KAPTAK HÚSVÉTKOR A MENTŐK❗️
Különös lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz a Húsvéti ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezi, hogy szolgálatot teljesítő bajtársaink ebédet vásároltak. Erről fényképet is mellékelt a felháborodott panaszos, amin az látszik, ahogyan a mentőegység egyik tagja (a kötelező távolságot tartva) hamburgert kér elvitelre egy Szentendrei úti büfénél. Az életmentők természetesen nem ellátás alatt vagy helyett, hanem kórházból a mentőállomásra tartva álltak meg egy pillanatra, ami nem veszélyeztette az egység riaszthatóságát vagy befolyásolta a “bevonulás” útvonalát. A panasz szerint ez hosszú percekig tartott, (a mentő fedélzeti számítógépe alapján) valójában mindössze 1 perc 51 másodpercet vett igénybe. A vizsgálat ráadásul azt is feltárta, hogy bajtársaink ugyan megvásárolták a kifogásolt hamburgert, állomáshelyükhöz érve azonban riasztást kaptak, így elfogyasztani csak jóval később tudták ebédjüket. A panaszra végül az Országos Mentőszolgálat főigazgatója maga reagált. Válaszában (a tények ismertetése után) megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság! 🙏🏼❤️🇭🇺🚑 #mentők #veddészreamentőt
Facebook, index

Hasonló hírek

Nemzetközi autótolvaj-bandát számolt fel a Készenléti Rendőrség

Géza

Vadállatként végzett kislányával a fertőendrédi gyerekgyilkos anya

Mazsi

Horváth József még nincs meg! A rendőrség nagy erőkkel keresi! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!