Image default
Életmód hírek

Vajon jól döntött? Egy fillért sem adott barátainak a magyar lottómilliárdos

Mintha a mesébe csöppent volna egy honfitársunk: több mint hárommilliárd forintot nyert az Ötöslottón egy kelet-magyarországi férfi még 2013 szeptemberében. Egy barátja elmondása szerint azonban a boldog nyertes egy fikarcnyit sem változott attól, hogy milliárdos lett.

A férfi nemcsak barátainak, hanem családtagjainak is elmondta, hogy megütötte az Ötöslottó főnyereményét, ráadásul azokkal a számokkal, amelyekkel már húsz esztendeje megállás nélkül játszott.

– Annyira örült a pénznek, hogy nem is bírta titokban tartani, mitől lett hirtelen virágos jókedve – mesélte akkor a férfi egyik barátja.

– Az mondjuk nem volt szép tőle, hogy azonnal közölte: barátainak egy forintot sem ad a nyereményből, mindent magára és a családjára akar költeni.

Csodás pillanat lehet amikor a szelvényükön lévő mind az öt számot kihúzzák.

A férfi később a nagy nyerteseket faggató kérdőíven azt is bevallotta: hiába nyerte meg a mesés összeget, esze ágában sincs felmondani eddigi munkahelyén, és próbál ugyanolyan életet élni, amilyet a rászakadt gazdagság előtt. Például kijelentette azt is: a városból sem akar elköltözni, ahol egész életében élt.

A boldog nyertes azt is elárulta: fogalma sincs, hogy mire fogja költeni ezt az óriási pénzösszeget, de egész biztosan jótékonykodással kezdi majd.

Végül a férfi úgy nyilatkozott, hogy bár élete végéig vígan elélne a nyereménye kamataiból is, ő azonban továbbra is kísérteni kívánja Fortunát, és esze ágában sincs felhagyni a lottózással.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Shutterstock

 

Hasonló hírek

Zöldterületi rehabilitáció kezdődött Letenyén

Géza

Igyál vizet a nap ezen 4 szakaszában és úgy fogod érezni magad, mintha újjászülettél volna!

Mazsi

2018. Január 1-től óriási változás jön a leleteknél, zárójelentéseknél, ambuláns lapoknál, műtéti, kezelési dokumentumoknál! Ezt kell elintéznie! Mutatjuk lépésről lépésre!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------