Hirmagazin.eu
Főoldal » Vajon jól döntött? Egy fillért sem adott barátainak a magyar lottómilliárdos
Életmód hírek

Vajon jól döntött? Egy fillért sem adott barátainak a magyar lottómilliárdos

Mintha a mesébe csöppent volna egy honfitársunk: több mint hárommilliárd forintot nyert az Ötöslottón egy kelet-magyarországi férfi még 2013 szeptemberében. Egy barátja elmondása szerint azonban a boldog nyertes egy fikarcnyit sem változott attól, hogy milliárdos lett.

A férfi nemcsak barátainak, hanem családtagjainak is elmondta, hogy megütötte az Ötöslottó főnyereményét, ráadásul azokkal a számokkal, amelyekkel már húsz esztendeje megállás nélkül játszott.

– Annyira örült a pénznek, hogy nem is bírta titokban tartani, mitől lett hirtelen virágos jókedve – mesélte akkor a férfi egyik barátja.

– Az mondjuk nem volt szép tőle, hogy azonnal közölte: barátainak egy forintot sem ad a nyereményből, mindent magára és a családjára akar költeni.

Csodás pillanat lehet amikor a szelvényükön lévő mind az öt számot kihúzzák.

A férfi később a nagy nyerteseket faggató kérdőíven azt is bevallotta: hiába nyerte meg a mesés összeget, esze ágában sincs felmondani eddigi munkahelyén, és próbál ugyanolyan életet élni, amilyet a rászakadt gazdagság előtt. Például kijelentette azt is: a városból sem akar elköltözni, ahol egész életében élt.

A boldog nyertes azt is elárulta: fogalma sincs, hogy mire fogja költeni ezt az óriási pénzösszeget, de egész biztosan jótékonykodással kezdi majd.

Végül a férfi úgy nyilatkozott, hogy bár élete végéig vígan elélne a nyereménye kamataiból is, ő azonban továbbra is kísérteni kívánja Fortunát, és esze ágában sincs felhagyni a lottózással.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Shutterstock

 

Hasonló hírek

Szétválasztó diéta

info

Mindenki úgy tudja gyógyító ereje van a kamillának, de erről a 6 tulajdonságáról senki sem beszélt neked eddig!

Mazsi

Durva döntés született a kávéról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------