Image default
Bulvár

Vajna Timi szívszorító sorai Cannes-ból: „Rám tört a sírás, és minden Andyre emlékeztet”

Vajna Timi szomorú poszttal jelentkezett Cannes-ből.

Minden évben együtt látogatott el a Franciaországban megrendezett filmes seregszemlére házaspár. A januárban elhunyt Andy Vajna (74) özvegye nehezen dolgozza fel férje elvesztését, a Cannes-ben átélt közös emlékek felidézése még jobban megnehezítik a gyászt.

Vajna Timi a következőket írta közösségi oldalán Cannes-ből bejelentkezve:

“Az idei Cannes más, mint a többi és soha nem lesz már ugyanaz. Andy sajnos már lefoglalta és kifizette a hajó egy részét, amit a yacht company nem akart visszafizetni, úgyhogy eljöttem és az amerikai barátok kipótolták. Valakiket ismerek, de sokakat nem. Ahogy a hajóra léptem rám tört a sírás és minden Andyre emlékeztet. Azt hittem, hogy jót fog tenni egy kis kikapcsolódás a rengeteg céges dolog mellett, de most még magányosabbnak érzem magam. Az amerikai barátok azt mondták, hogy Andy örülne, ha jól éreznéd magad és mosolyognál…hát megpróbáltam kierőszakolni magamból egy kis mosolyt… de inkább vicsorgás lett belőle”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az idei Cannes más, mint a többi és soha nem lesz már ugyanaz. Andy sajnos már lefoglalta és kifizette a hajó egy részét,amit a yacht company nem akart visszafizetni, úgyhogy eljöttem és az amerikai barátok és azok barátai kipótolták. Valakiket ismerek, de sokakat nem. Ahogy a hajóra léptem rámtört a sírás és minden Andyre emlékeztet… azt hittem, hogy jót fog tenni egy kis kikapcsolódás a rengeteg céges dolog mellett, de most még magányosabbnak érzem magam. Az amerikai barátok azt mondták, hogy Andy örülne, ha jól éreznéd magad és mosolyognál…hát megpróbáltam kierőszakolni magamból egy kis mosolyt… de inkább vicsorgás lett belőle

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Hogy mekkorát fordult a világ egy év alatt Vajna Timivel, ezek a képek is jól bizonyítják: tavaly még hercegnőként pózolt a sztárok társaságában Cannes-ben, most képtelen feldolgozni a gyászt, egy fotó erejéig is nehezére esik mosolyogni.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS Archívum

Hasonló hírek

Megtörtént: Szabó Zsófi gyermeket vár

Mazsi

Ezért vett feleségül 6 éves kislányt a 35 éves indiai férfi

Edit

Órák választják el Pikali Gerdát és Rékasi Károlyt, hogy beteljesedjen a boldogságuk

Edit