Image default
Bulvár

Vajna Tímea vallomása: „Néha azt érzem, a gonosz emberektől megfulladok”

Vajna Tímea teljesen összetört, néha úgy érzi, megfullad a rosszindulatú megkeresésektől.

Mint arról a Blikk is beszámolt, Vajna Tímea kedden a Mokkában mesélt arról, hogy elárverezi Andy Vajna imádott filmes relikviáit. A célja, hogy a befolyó összeggel támogassa a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját. Mint kiderült, többek között licitre bocsátja a Rambo-filmek késeit, valamint Andy egyik kedvenc Munkácsy-festményét is.

Ám a műsor után a Borsnak is adott egy interjút,s könnyeivel küszködve elárulta, az egykori filmmogul mely holmijaitól nem tudna egyáltalán megválni.

„Fényképalbumokat csináltunk egymásnak, gyűjtöttük a közös emlékeinket. Készítettem egy albumot az életéről és a filmes munkásságáról, azt majd láthatja a közönség is. A másik, amit nem adok, az a védjegyévé vált napszemüveg, illetve a jegygyűrűm, amit egy ideje már nem hordok, hanem egy a széfben tartok” – mondta Vajna Tímea.

Mint azt már korábban is elárulta, célja, hogy találjon egy házat Los Angelesben, ahova kiköltözhet, ugyanis minden vágya, hogy megkapja az amerikai állampolgárságot. A rosszindulatú emberek és megkeresések után egyre inkább sürgetőbbnek érzi a változtatást.

„Rá kellett jönnöm, ki kell szakadnom ebből a fájdalmas környezetből, amiben Andy halála óta vagyok. Mindenki róla beszél, róla kérdez. A legtöbben kedvesek, szeretetteljesek, de nem mindenki. Vannak, akiktől olyan rosszindulatot tapasztalok, amit nem tudok elfogadni, s néha azt érzem, a gonosz emberektől megfulladok. Bárcsak itt lenne Andy – nyilatkozta a lapnak Tímea.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Varga Imre

Hasonló hírek

Kínos botrány robbant ki Nótár Mary terhessége körül!

Mazsi

Így fo­gyott el­ké­pesz­tően sze­xire Mol­nár Anikó

Edit

Így néz ki súlyos betegsége után Kulka János!

Mazsi