Hirmagazin.eu
Főoldal » Vajna Tímea annyi pénzért vett villát, hogy Mészáros Lőrinc is elismerően csettintene
Bulvár

Vajna Tímea annyi pénzért vett villát, hogy Mészáros Lőrinc is elismerően csettintene

A minden jel szerint a lassan egy éve életvitelszerűen Amerikában tartózkodó Vajna Tímea 2,1 milliárd forintért vásárolt magának egy luxusvillát Beverly Hillsben. A hegyekben található, 650 négyzetméteres házban hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is könnyűszerrel felsorakozhat.

Vajna Tímea házvásárlásáról a dirt.com oldal számolt be, ezt pedig a Story magazin szúrta ki. A Dirt hosszan taglalja írásában Andy Vajna munkásságát, illetve kitérnek arra is, hogy özvegye, azaz Tímea több mint 120 millió dollárt örökölt az egykori filmmogultól. Továbbá megemlítik azt is, hogy nemrégiben közel 5 millió dollárért adta el a Sunset Tripnél található birtokát, ezt a házat pedig most 8,9 millió dollárért vásárolta.

Vajna Tímea házvásárlási terveiről egyébként itt a Blikk oldalán is már többször beszámoltunk. Legutóbb januárban írtuk meg, hogy Tímea drágább lakást keres annál, mint amiben Andyvel lakott. Ennek kapcsán Tímea akkor reagált is:

„Én nem értem, mik ezek a cikkek, hogy drágább házat keresek, mint amiben Andyvel laktam. Andyvel csak bérelt házban vagy lakásban éltünk Magyarországon. Ne hasonlítsuk már össze az árakat Magyarország és Los Angeles között. Amikor még nem ismertem Andyt, akkor volt neki egy hatalmas háza ott lakó bejárónőkkel Los Angelesben, Nicole Kidman és több színész szomszédságában, ami nagyon sokat ért. Valamint a fiának bérelt, vagy vett (nem tudom) Malibuban. De azokat már nagyon régen eladta.”

Nos, Tímea minden bizonnyal most valóban borsosabb áron vásárolt házat, de abban is igaza lehet, hogy a magyar árak köszönőviszonyban sincsenek az amerikaiakkal.

Tímea egyébként nem csak az USA-ban fektetett ingatlanba, ugyanis korábban a Blikk is megírta, hogy az özvegy 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén.

A most vásárolt ingatlanról a Dirt oldalán számos fotó is található: a képek tanúsága szerint valóban elképesztő luxuskörnyezetben élheti tovább az életét Vajna Tímea, akiről nemrégiben felröppentek a pletykák, hogy fél a gyerekvállalástól, ám ő ezt nem sokkal később megcáfolta a közösségi oldalán. Álmai otthonában, ebben a csodálatos Beverly Hills-i villában pedig már bátran tervezheti a családalapítást is, attól ugyanis nem kell félnie, hogy nem férnek el benne.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Felesége fékezte meg a piálásban Nagy Ferót!

Mazsi

Eszébe sem jut a válás a külön élő magyar sztárpárnak

Mazsi

El nem hiszi, miért jött Magyarországra Leslie Mandoki

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!