Főoldal » Vagyonokat keresnek majd az X-faktor mentorai
Média és szórakozás

Vagyonokat keresnek majd az X-faktor mentorai

Összeállít az új csapat – minden idők legfiatalabb mentorcsapatával indul idén az X Faktor. És meg is kérik ennek az árát!

Vagyonokat keresnek majd az X-faktor mentorai

Köztudott, hogy a zsűritagok rekordgázsikért szerződnek a kereskedelmi csatornákhoz, ám az idei péntzekről még nem esett szó, azonban a Pénzcentrum munkatársai végeztek egy kis számítást, és rájöttek, mekkora summa üti a mentorok markát a 2016-os X-Faktorban – írja a Blikk.

Tóth Gabi még 2013-ban csatlakozott az X-faktor zsűritagjaihoz, amiért  sajtóértesülések szerint akkor 10 millió forintot zsebelhetett be. 2014-ben pedig már a hírek 15 millió forintról szóltak, ebből kifolyólag pedig szinte biztos, hogy nagyságrendileg hasonló összeget kaszának majd az új zsűritagok is.

Bár az adások szeptembertől- decemberig tartanak, ezért a mentorok ezt az összeget közel 4 hónap alatt keresik meg, ez akkor is nagyon jó fizetésnek számít. Hazánkban ugyanis jelenleg az információ és kommunikáció gazdasági ágban a legmagasabbak az átlagkeresetek – havonta bruttó 489 800 forint.

Még ezzel a keresettel is több, mint 20 hónap alatt lehet megkeresni 10 millió forintot. Egy biztos, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex – az új mentorok – belenyúlt a tutiba.

 

forrás: anna.hu

Hasonló hírek

Esztergomban állítják színpadra augusztusban a Csíksomlyói passiót

Géza

Újabb világsztár koncertjére visz a Class FM!

Edit

Tommy Lee Jonesszal készül az új Bourne-film

info