Image default
Bulvár

„Vagy tizenkétszer belerúgtam” – A Katona József Színház előtt kelt egy anya és gyermeke védelmére Nagy Ervin

Budapest – A Katona József Színház előtt kelt egy anya és gyermeke védelmére Nagy Ervin.

Bors számolt be arról, hogy Nagy Ervin a Katona József Színház előtt verekedett össze egy férfival, miután az fellökött egy nőt és egy gyereket.

– Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam.

A színész a KrizShowban mesélte el, hogy pontosan mi történt:

 Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, nem bírtam visszafogni magam – folytatta a színész, aki odalépett a férfihez, váltott néhány szót vele, majd ott is hagyta volna, ám hirtelen torkon vágta Nagy Ervint, aki ezt nem hagyhatta annyiban.

„Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy nagyon vicces volt.”

Ervin elmondta, hogy az édesapjától tanulta meg, hogy ha valaki bántja, ne hagyja magát.

„Őt láttam többször is ilyen helyzetben, és ez nagy hatással volt az egész életemre. Apukám sohasem futott el, ha belekötöttek, és én sem fogok.”

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

Hasonló hírek

Élő adásban akarta megenni az élő polipot a kínai influencer, a polip azt tette vele, amit mindannyian szeretnénk az influencerekkel – videó

Géza

Hihetetlen! Egy évig nem evett a férfi…., csoda, hogy túlélte!

Géza

Drogos színészt játszik Stohl András (Olvasd el és nézd meg!)

Géza